Silk Sieraden

Silk Sieraden

S!LK sieraden zilver worden vervaardigd op Bali en kenmerken zich door de ongekend kwalitatief hoogwaardige afwerking. Silk sieraden worden vervaardigd uit het best mogelijke sterling zilver en de passie waarmee de goud- zilversmeden hun werk doen is buitengewoon. Dit merk je direct als je een Silk sieraad draagt; het sieraad voelt massief en zwaar aan, daarbij is het afwerkingsniveau met het oog op detail zeer hoog. Draag je een sieraad met runder- of kalfsleer dan weet je zeker dat deze leersoorten van absolute topkwaliteit zjn. Elk sieraad van Silk wordt met de hand gemaakt en geen enkel model is daarom exact gelijk. Je kan rustig zeggen dat ieder stuk uniek is. Een zilversmid heeft, afhankelijk van het model, 3 tot 4 dagen nodig om een sieraad af te krijgen en te perfectioneren. Het gaat, naast het ontwerp, uiteindelijk allemaal over vakmanschap en veel ervaring.

Silk sieraden... het wearable sieradenmerk

Silk is hét Fashionable in de Benulux en hét wearable sieradenmerk, dat Sterling zilveren en zilver gecombineerd met lederen armbanden, ringen en colliers brengt voor zowel mannen als vrouwen. De massieve S!LK collectie staat bekend om haar stoere en tijdloze designs met een afwerking op detailviveau waarmee je iedere look een karakteristieke styling geeft. Er bestaan meerdere serie binnen de uitgebreide collectie van Silk. Ieder met zijn eigen kenmerken. Van de zware schakel met een zeer robuust uiterlijk tot aan armbanden met een hoog fashiongehalte. Voorbeelden van collecties zijn o.a. Alpha collection, Arch collection, Bold collection, Breeze collection, Classic Chevron collection, Connect collection, Crossline collection, Double fox collection, Linked collection, Eighty-Eight collection, Fox collection, Infinite collection, Wild Heart collection, Mesh collection, Roots collection, Stone collection, de Weave collection and last but not least de Fierce collection voor wel heel stoere mensen.

De oprichters en hun denkwijze

Silk is opgericht door het duo Heidi van Leeuwen en Maarten Smetsers. Zij worden geïnspireerd door de chemie van het fascinerende Azië. Azië is het land van tegenstellingen maar ook van de onmetelijke schoonheid. Dat levert een onuitputtelijke energie en inspiratie op. Zij halen beiden hun voldoening uit het ontwerpen van prachtige producten die op een eerlijke wijze daarna op Bali in Indonesie met de hand vervaardigd worden. Op deze wijze geeft Silk blijk van Fair Trade en steunt de 'communit trade' waar samenwerking en samen leven centraal staat in Azië.

Belangrijk voor Heidi en Maarten is wel dat er kleur en vrolijkheid in de ontwerpen moet zitten en vanzelfsprekend de onmiskenbare uitstraling van topkwaliteit. Het is ook mogelijk om een bijvoorbeeld een armband op de juiste maat te laten maken; voor de extra dikke pols maar ook voor de juist zeer smalle pols. Dan heb je gelijk weer een unieke armband. Neem hiervoor even contact op met onze klantenservice. Het kost wat tijd maar het kan allemaal. Silk sieraden worden intussen door veel bekende Nederlanders gedragen. Een paar hiervan zijn Rijk Hofman, Marco Bossato, Timor Steffens, Waylon, Kenny B, André Hazes, Johnny de Mol, Jamai en Jan Kooijman. 

Koop jouw sieraad van Silk online bij trendjuwelier

Trendjuwelier is officieel dealer van Silk sieraden en heeft de grootste collectie van Nederland online. Elke Silk sieraad wordt in cadeaupapier ingepakt en je hebt 30 dagen om het sieraad van Silk eventueel terug te sturen of om te ruilen. Trendjuwelier biedt jouw de best mogelijk service. Als je voor 24.00 uur jouw nieuwe sieraad van Silk bestelt dan heb je deze de volgende dag al in huis. Je kan natuurlijk beslisen m je outfit compleet te maken met een horloge van Diesel of een Fashionable horloge van Cluse.