Quoins sieraden

Quoins sieraden

Naast de munten van Mi Moneda biedt Trendjuwelier u een aanvulling op de munt sieraden die al verkrijgbaar zijn in onze webshop. De Quoins sieraden zijn met meer staal afgewerkt dan overige sieraden merken, waardoor de prijzen vaak interessanter zijn.

Quoins sieraden

Het assortiment Quoins sieraden zijn een opkomende trend onder modieuze vrouwen. Het voordeel van de Quoins sieraden is dat u er vele verschillende combinaties mee kunt samenstellen. Dit kan met de verschillende munten uit ons assortiment. Met zo`n 250 verschillende munten en hangers kunt u de combinatie maken die bij uw kledingstijl past. Quoins munten zijn trendy munten en dat is precies de reden waarom u ze terug vindt bij Trendjuwelier.

De best verkochte hanger van het merk Quoins is deze zilveren hanger. Of wat dacht u van deze mooie zilveren hanger, ook van het merk Quions. Ideaal te combineren met deze populaire munt. Zo helpt Trendjuwelier u bij het samenstellen van uw sieraden!

Combineren met Quoins

Naast de munten en hangers, bestaat het assortiment Quoins sieraden ook uit kettingen en armbanden. Door verschillende Quoins sieraden te dragen geeft u uzelf een luxe uitstraling. Bij Trendjuwelier kunt u kiezen uit twee verschillende collecties, namelijk Disks en Cabochon disks.

Wanneer u sieraden van Quoins wilt aanschaffen, kunt u hieronder de sieraden kiezen die u wilt. Heeft u vragen? Neem dan op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 contact met ons op. Onze klantenservice geeft antwoord op al uw vragen!

Aantal: 88