Heart to get sieraden

Heart to get sieraden

Heart to get is een Nederlands merk dat steeds vaker gedragen wordt. De Heart to get kettingen zijn kort en fijn en voorzien van een klein hangertje. Dit hangertje heeft een bepaalde betekenis. De sieraden van Heart to get zijn sieraden waar een gedachte achter zit. Zoals de naam al aangeeft, komen de sieraden uit het hart. Omdat er een betekenis achter de kettinkjes zit, worden de kettinkjes steeds populairder. De Heart to get kettinkjes zijn onderdeel van ons volledige aanbod Heart to get sieraden. Naast Heart to get kettingen biedt Trendjuwelier ook de Heart to get armbandjes aan. Voor andere sieraden met een betekenis kunt u ook eens kijken bij Trollbeads.

Heart to Get - Sieraden met een mooie betekenis

Het aanbod Heart to get sieraden bij Trendjuwelier is zeer divers. Wanneer u een Heart to get ketting aanschaft in onze webshop, hoeft u geen verzendkosten te betalen. Als u een ketting cadeau heeft aangeschaft, maar het blijkt niet goed te zijn, dan kunt u binnen 14 dagen gratis ruilen of retourneren. Ook heeft u tot 14 dagen na de aankoop om te betalen.
De Heart to get ketting en Heart to get armband worden geleverd met een kaartje waar de betekenis op staat. Bestel direct een Heart to get ketting bij Trendjuwelier en profiteer van onze voordelen! Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur contact opnemen met onze klantenservice.

Aantal: 43