logo

Over ons

hellevoetsluisTrendjuwelier is ontstaan vanuit de passie voor het juweliersvak. Sinds 1913 is Trendjuwelier actief met een winkel in Delfzijl (Juwelier Wieringa) en in 2007 is hier de zeer succesvolle website www.trendjuwelier.nl bijgekomen. De website groeide in korte tijd uit tot één van de grootste online juweliers-webshops van Nederland. Een enthousiast team van jonge mensen werkt hier dagelijks om de vele Nederlandse, maar ook internationale klanten van hun bestelling te voorzien.

Op onze website www.trendjuwelier.nl kunt u het gehele assortiment horloges en sieraden bekijken en uiteraard online bestellen.

Door middel van dit blog willen wij u op de hoogte houden van de nieuwste collecties horloges en sieraden. Ook voor de laatste trends en inspiratie op gebied van lifestyle en fashion bent u hier aan het goede adres.
Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een goed advies of tips voor het combineren van uw sieraden ? Neem dan eens een kijkje bij MIX & MATCH. Hier zijn veel inspirerende combinaties te vinden. Ook in het LOOKBOOK vindt u veel inspiratie. Hier is te zien hoe fashion en sieraden volgens de laatste trends worden gedragen.

Benieuwd welke sieraden Doutzen Kroes of bekende Hollywoodsterren graag dragen? Dat vindt u bij TRENDS & CELEBS.

Wij zijn erg benieuwd naar uw mening over het blog. U kunt daarom altijd een berichtje achterlaten of reageren via blog@trendjuwelier.nl. Ook voor vragen of interesse om gastblogger te worden, kunt u ons een mailen.

Team Trendjuwelier.nl