logo

Het ideale kerstcadeau voor dames

De kersttijd met de gezellige avonden komt er weer aan en dit jaar vroeger dan ooit. Overal waar je ook kijkt zie je de lichtjes in de huizen en begint men in de ban van Kerstmis te raken. Het is dan tijd om over het leukste kerstcadeau voor dames na te gaan denken en de beste kerstcadeaus voor vrouwen vind je natuurlijk bij Trendjuwelier. 

Bij Trendjuwelier vind je het ultieme cadeau voor jouw geliefde. Velen brengen veel tijd door op de site van Trendjuwelier om bijvoorbeeld een kijkje te nemen tussen de gouden sieraden voor vrouwen. Dat is natuurlijk niet zo vreemd, je vindt er duizenden sieraden van de mooiste merken zoals de prachtige massieve Buddha tot Buddha armbanden en Buddha to Buddha ringen en ook de extravagante Swarovski sieraden zijn altijd al razend populair. Swarovski cadeaus vind je in de vorm van Swarovski armbanden, Swarovski kettingen en Swarovski ringen. Altijd uitgevoerd met glas elementen van Swarovski kristal. Combineer deze uitbundige sieraden met een horloge van bijvoorbeeld Michael Kors om jouw outfit af te maken. Zo kies je de beste kerstcadeaus voor vrouwen. 

Swarovksi ketting

Gouden sieraden

Leuke kerstcadeau voor vrouwen vind je ook tussen de gouden sieraden voor vrouwen. Wij hebben een groot assortiment gouden sieraden. Kies uit de vele gouden kettingen en zilveren kettingen of kijk eens naar de reusachtige collectie gouden oorbellen. Van gouden kettingen, gouden armbanden tot aan gouden ringen, deze gouden sieraden kunnen uitgevoerd zijn met de meest prachtige gekleurde stenen en zijn vaak tot op detail bewerkt. Gouden armbanden, zoals jasseron armbanden en gouden gourmet kettingen zijn ook vaak verkrijgbaar in wit-goud (gerhodineerd) en rosé-geelgoud. Gouden sieraden verslijten vrijwel niet en behouden hun waarde. Vaak worden gouden sieraden doorgegeven aan zonen en dochters.

Top 5 beste Kerstcadeau voor dames

Als we kijken naar de meest populaire artikelen dan zien we dat gouden kettingen en gouden armbanden qua belangstelling wel op nummer één staan, direct gevolgd door de populaire Buddha to Buddha sieraden. Buddha tot Buddha massief zilveren sieraden worden op Bali vervaardigd en nummer drie zijn de Pandora sieraden waarbij er dan, naast de Pandora armbanden van Disney grote belangstelling is voor de kerstbedels van dit populaire merk.

Buddha to Buddha oorbellen

Nummer vier is Ti Sento. Ti Sento Milano heeft een prachtige collectie zilveren sieraden in het hogere, maar toch nog heel goed heel betaalbare segment. Ti Sento armbanden en Ti sento kettingen worden van een zeer hoge klasse zilver vervaardigd en zijn van een onberispelijke kwaliteit. Als afsluiter krijgen we dan Zinzi; Zin in sieraden wordt er wel eens gezegd. Die uitspraak is niet zo vreemd. Zinzi is vaak een van de mooiste kerstcadeaus voor dames. Zeer goed betaalbaar zilver en een hele grote collectie Zinzi armbanden, Zinzi kettingen en Zinzi ringen, De Zinzi zilver collectie is dankzij de kleine prijsjes vooral gericht op het jongere publiek.

Zinzi zilveren armband

Andere populaire sieraden 

Naast de bovenstaande producten hebben we ook andere dames sieraden die ideaal als kerstcadeau zijn. Bekijk hier onze dames armbanden, dames ringen, dames colliers en dames oorringen. Met de sieraden van Trendjuwelier maak je jouw kerst helemaal af! Reacties zijn gesloten.