logo

De mooiste sieraden om tijdens kerst cadeau te doen

Vooral dit jaar zal tijdens de kerst van 2021, de favoriete maand van menigeen, extra uitgepakt gaan worden. De kerstboom staat er dan weer en het is extra gezellig in huis. We zijn er na weer een spannend jaar helemaal klaar voor om eveneens geheel te ontspannen. Bij kerst horen uiteraard prachtige kerst sieraden als cadeau aan uw geliefden en naasten.

De mooiste kerstcadeaus en kerst sieraden van 2021 voor jong en oud worden aangeboden bij de grootste online juwelier van Nederland. U kunt een keuze maken uit horloges, oorbellen, kerst armbanden, kettingen en de meest prachtige ringen. Onze sieraden worden uitgevoerd in zilver, rosé goud of in geelgoud. Daarnaast zijn onze stenen prachtig versierd met de mooiste stenen zoals briljant geslepen diamanten, zirkonia’s of saffieren.

Het ultieme cadeau dat zijn waarde blijft houden

Het ultieme cadeau voor uw geliefden vindt u al tientallen jaren bij Trendjuwelier. Vooral gouden sieraden zijn dit jaar erg in trek. Gouden sieraden hebben de eigenschap hun waarde lange tijd te behouden omdat goud immers in de loop van de tijd steeds duurder is geworden. 

Bij Trendjuwelier kan er een keus worden gemaakt uit 14 karaats gouden armbanden, gouden oorbellen en gouden kettingen in diverse lengtes. En niet alleen verkrijgbaar in geelgoud, maar ook in rosé goud en witgoud is er een ruime collectie sieraden beschikbaar. 

Armbanden en kettingen worden vaak uitgevoerd als ‘gourmet gouden kettingen’ en de klassieke ‘Jasseron gouden kettingen’. Zwaardere gouden armbanden worden vrijwel altijd met een stevige gourmet schakel uitgevoerd. Daarnaast is er sprake van een fantasie collectie gouden sieraden met verschillende soorten schakels en hangers, met of zonder steen. Houdt u van gouden oorbellen, ook die heeft Trendjuwelier in de gouden collectie. Kies uw kerst sieraden uit en maak uw geliefde blij met een gouden geschenk.

Swarovski heeft het echte Kerstgeschenk

Bent u op zoek naar hippe sieraden die u elke dag kan dragen? Sinds jaar en dag heeft Swarovski een grote, steeds weer vernieuwende kerstcollectie. Deze luxe maar betaalbare kerst sieraden zijn altijd zeer uitbundig en altijd versierd met grotere en kleinere Swarovski-kristallen.

De Swarovski collectie bestaat uit oorsieraden, armbanden, spectaculaire ringen en luxe kettingen. De sieraden zijn opvallend en een echte beleving.

Naast de bovenstaande sieraden collecties hebben wij ook een uitgebreide horloge collectie. Zo hebben wij voor uw geliefde prachtige herenhorloges en dameshorloges. Naast deze prachtige collecties hebben wij ook zilveren kerst sieraden zoals Buddha to Buddha. Merken met prachtige zilveren sieraden zijn onder andere Ti Sento, Pandora & Zinzi.  

Geniet van onze uitgebreide collectie kerst sieraden en geniet van elkaar tijdens deze bijzonder gezellige Kerstdagen. Alvast een fijne Kerstmis!Reacties zijn gesloten.