logo

De mooiste herenhorloges voor onder de kerstboom

Wat is er nu mooier dan om met de feestdagen zoals Kerstmis een mooi en stoer herenhorloge te krijgen. Een prachtig kerstcadeau voor je vriend of een kerstcadeau voor je vader om je eeuwige liefde te tonen. Een heren- kerst horloge met een zwarte, bruine of mogelijk een stalen- of titanium horlogeband behoort dan tot de mogelijkheden. Het horloge zelf kan een herenhorloge met batterij zijn of een analoog horloge met een mechanisch uurwerk. Horloges (quartz) met een batterij functioneren meestal tot een drie jaar lang, soms uitlopend tot maar liefst 5 jaar. Een mechanisch uurwerk kent meestal een energiereserve van 45 tot 48 uur en het mechanisch horloge die altijd met een veer is uitgevoerd welke opgewonden moet worden door de beweging van de pols of door deze handmatig op te winden middels de kroon. De afwijking van de tijd per dag van een mechanisch horloge is groter dan een horloge die wordt gevoed door een batterij en kan oplopen tot minuten per dag. Ook kan de accu (oplaadbare batterij) van een herenhorloge opgeladen worden via een zonnecel. Dit wordt ook wel Solar genoemd. Het horloge moet dan wel regelmatig aan het zonlicht bloot worden gesteld om voldoende energie te kunnen opnemen.

Een herenhorloge kopen

Een kerstcadeau voor je vader kopen is niet zomaar iets. Je moet eerst kijken naar wat je jouw vader of vriend voor horloge wil. Een collectie herenhorloges kan zeer groot zijn zoals bij Trendjuwelier en dan heb je echt veel keus. Dat kan met een witte of zwarte wijzerplaat zijn maar ook een bruine of een bewerkte wijzerplaat kan voorkomen. De kroon waarmee het horloge op tijd gezet kan worden kan door de vormgeving van de kast tegen stoten beschermd worden en het horloge kan met een tweede tijd of met een stopwatch (chronograaf) uitgevoerd zijn. Een chronograaf is erg handig om de tijd tijdens het sporten op te nemen. Met bijvoorbeeld een Casio, Michael Kors horloge of een Garminhorloge heeft men heel veel mogelijkheden meer. Een Garmin smartwatch kent functies zoals het meten van jouw hartslag. Stressmeting, zuurstofverzadiging en vele sportapps (hartlopen, zwemmen, fietsen en kanoën zijn met een Smartwatch ook beschikbaar. Daarnaast is de Garmin Smartwach uitgevoerd met GPS en Glonass om de weg op de meter nauwkeurig te kunnen terugvinden. Sommige modellen van Garmin Smartwatches zijn zelfs uitgevoerd met een stealthfunctie en een noodoproep. Voor het kopen van een kerstcadeau voor je vriend heb je dus genoeg keuze.

Top 5 horloges

Wil je een goede keus willen maken dan is het handig om de meest populaire horlogemerken en hun eigen publiek te kennen. Zo weet je zeker dat je het ideale kerstcadeau voor je vriend of vader koopt. Bekijk hier onze top 5 kersthorloges:

  1. Seiko horloge (klassiek)
  2. Michael Kors (modern)
  3. Garmin (Smartwatches, met vele extra functies)
  4. Casio (voor sportieve mensen, met vaak 5 alarmen en een teruglopende timer)
  5. Diesel horloges (stoere en grote modellen
Garmin horloge

Kies je ‘kerst Horloge’ uit de grote collectie van Trendjuwelier en je hebt altijd twee jaar garantie op het uurwerk. Dit lijkt ons dan het ideale geschenk voor onder de Kerstboom.Naast de bovenstaande herenhorloges hebben we ook herensieraden die ideaal als kerstcadeau voor je vader. Bekijk hier onze heren armbanden, heren ringen, heren colliers en heren oorringen. Naast Buddha to Buddha hebben we ook Boccia heren sieraden en Diesel heren sieraden. .Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *