logo

Een horloge is het cadeau voor vaderdag!

Vaderdag is de dag waarop we onze vaders eren. We vieren dan het belang van vaders voor de verzorging en de opvoeding van hun kinderen. Vaderdag is ontstaan na de introductie van Moederdag. Voor zover bekend is Vaderdag voor het eerst gevierd in 1909 op advies van mevrouw Sonora Smart Dodd. Deze dame wilde haar vader eren. Vaderdag vieren we in Nederland op op de derde zondag in juni.

Vaderdag horloge

Bij Vaderdag hoort natuurlijk een cadeautje en dat kan van alles zijn. Een vaak gegeven cadeau is een prachtige vaderdag horloge. Een horloge is een ultiem cadeau waar je vader lang en veel plezier van heeft. Een horloge is niet alleen een sieraad waarop we kunnen zien hoe laat het is maar het ook een mooie aanvulling op je outfit. Een prachtig vaderdag horloge maakt een outfit helemaal af! Er zijn veel verschillende horloges die geschikt zijn als horloge voor Vaderdag en Trendjuwelier heeft een uitgebreide collectie horloges voor heren. Binnen onze collectie vind je verschillende topmerken zoals Seiko, Diesel en Fossil.

Fossil horloge met uurwerk

Naast de zogenaamde analoge horloges zijn er ook een aantal merken met een digitaal horloge zoals Casio. Deze smartwatches kunnen tegenwoordig veel meer dan enkel de tijd weergeven. Het ultieme cadeau voor uw vader is dan misschien ook wel een Garmin Smartwatch. De grote verscheidenheid aan horloges geeft ook aan hoe groot de collectie met horloges voor Vaderdag wel is. Met dan 4000 modellen herenhorloges op voorraad is er dus altijd genoeg keus voor een horloge voor vaderdag. 

Onze Top 5 horloges voor Vaderdag

De absolute klassieker onder de horloges voor Vaderdag is het Seiko horloge. Sinds jaar en dag een een horloge met een sterke klassieke uitstraling.  Een ander populair merk is  Swiss Military Hanowa. Dit horloge is voorzien van een oerdegelijk Zwitsers uurwerk en heeft een stoer uitstraling. Deze horloges zijn verkrijgbaar met of zonder chronograaf. Het glaswerk is van saffierglas. Met dit oersterke glas zijn krassen uitgesloten.

Swiss Military Hanowa horloge

Het derde merk die veel wordt geschonken met Vaderdag is een Dieselhorloge. Dit merk horloge is over het algemeen groter uitgevoerd dan normale horloges en zijn dan ook een zeer opvallende verschijning aan de pols. Sommige van deze Diesel Horloges worden zelf uitgevoerd met twee of drie uurwerken. Een vierde uitstekend presterend horloge voor Vaderdag is van het merk Jaguar. Dit merk heeft zeer luxe uitgevoerde horloge met een pittige en massieve uitstraling. Tot slot is een ander populair horloge merk Jacob Jenzen. 

Jacquar horloge vaderdag

Uitgebreid assortiment Sieraden voor Vaderdag

Naast horloges voor Vaderdag beschikt ons assortiment ook over vele andere soorten sieraden voor heren. Wij verkopen onder andere oorbellen, ringen, kettingen en armbanden



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *