logo

X by Trollbeads, ben jij al verbonden?

x by trollbeads

 

Nieuw concept van Trollbeads, X by Trollbeads

 

We kennen allemaal de armbanden van Trollbeads met de kralen. Armbanden die je zelf kunt samenstellen en daardoor erg persoonlijk worden. Heb jij al een Trollbeads armband maar ben je eigenlijk wel toe aan iets nieuws? Dan heb je geluk, Trollbeads komt nu met een nieuw concept, X by Trollbeads.

 

Een armband met een verhaal

 

Deze nieuwe armband bestaat uit schakels. De schakels zijn natuurlijk niet standaard maar hebben allemaal iets aparts. Zo kunnen we ze vergelijken met de kralen die we al kennen, het verschil is dat de schakels samen de armband vormen. Elke schakel staat verbonden aan een gebeurtenis, passie of gevoel in jouw leven. Door deze schakels met elkaar te verbinden vertelt de armband jouw verhaal.

 

Maak jouw X by Trollbeads armband in een handomdraai

 

Om jouw armband een basis te geven kun je kiezen uit goude, zilveren, bronzen of zwart rubberen links. Een aandachtspuntje bij het kiezen van bronzen schakels is dat deze gaat verweren (de kleur wordt donkerder). Als de basis is gelegd kun je jouw armband aanvullen met schakels die voor jou een betekenis hebben.

 

Voorproefje

 

Wij zijn al aan de slag gegaan met de schakels en hebben zelf drie armbanden gemaakt. Een helemaal van zilver, een van zilver en brons en een van zwart en zilver.
Wij zijn er achter gekomen dat wanneer je een smalle dames pols hebt er 8 dubbele schakels nodig zijn (inclusief sluiting).

De zilveren armband is chique en ingetogen, bij deze armband zijn 2 verschillende schakels 2 keer gebruikt.
De bloem en Bladeren

De zilveren en bronzen armband heeft bronzen dubbele schakels en veder in het zilver de tijger, liefdesband, karma, (sterrenbeeld) vissen.

Bij de zwart zilveren armband is de schorpioen schakel gebruikt en verder basic schakels, een leuk idee om mee te beginnen!

Vanaf 18 september is dit nieuwe concept te verkrijgen bij Trendjuwelier.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *