logo

De nieuwe collectie van Trollbeads is er!

Bij Trollbeads draait het om het koesteren van herinneringen en het creëren van jouw eigen sieraad. Zo kunnen de kralen staan voor bijvoorbeeld vriendschap, een gebeurtenis of een passie. Doordat deze kralen aan jouw armband zijn geregen, draag je deze altijd bij je.

Om er voor te zorgen dat jouw speciale kraal echt uniek is, worden de Trollbeads handgemaakt. Er wordt hierbij alleen gebruik gemaakt van het beste materiaal; 18 karaat goud, Sterling zilver, Italiaans Murano glas, natuurlijke parels en prachtige stenen.

DE NIEUWE COLLECTIE

Bij de nieuwe najaarscollectie staan natuur en liefde centraal, deze begrippen zijn als inspiratiebron gebruikt. Ben jij nog niet helemaal klaar voor de winter? Dan is de kraal met viooltjes perfect! Deze kraal heeft een bloemenprint die een zomers gevoel geeft maar toch bij de wintermode past door de donker paarse kleur. De kleuren van dit najaar; donker paars, groen en bordeaux rood zijn ook terug te vinden in de nieuwe collectie.

VIND JOU GEBOORTEBLOEM

Daarnaast komt Trollbeads met iets nieuws, de geboortebloemen! Aan elke maand is een bloem gekoppeld en weergegeven in een zilveren kraal. Ben jij in september jarig? Dan is de septemberwinde jouw kraal, de winde symboliseert hechte relaties en trouw. Benieuwd wat jouw geboortebloem is? Kijk dan snel op de website.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *