logo

Ice Watch Sunset

Voeg een elegante, chique en genuanceerde touch toe aan je alledaagse outfits en avondkledij en voer de temperatuur een paar graden op.
Met de ICE Sunset geniet je elke minuut van de zon, of je nu ligt te zonnebaden onder een palmboom of van een heerlijke cocktail nipt op een gezellig terras.

Ice Watch heeft nieuwe modellen toegevoegd aan de collectie die je een heerlijk zomergevoel geven. Zachte pastel kleuren met het design wat je van Ice Watch gewend bent, maken iedere dag tot een feestje. De kunststof horloges zijn de elegant, luxueus en stijlvol. Alle horloges zijn voorzien van een Miyota quartz uurwerk en de meeste modellen zijn waterdicht tot 100 meter. Dit betekent dat u met het horloge kunt zwemmen, u hoeft het horloge dus niet af te doen als u heerlijk ronddobbert in het zwembad op een luchtbed.

Ook opvallend is dat de kleuren van de wijzerplaat heel zacht in elkaar overlopen waardoor je een mooi subtiel effect krijgt. De Ice Watch modellen zijn erg populair bij verschillende bloggers op social media. Voor de heren zijn er ook wat modellen toegevoegd die donkerder zijn van kleur, uiteraard zijn deze ook geschikt voor de dames onder ons. Want zeg nou zelf, alle modellen van deze lijn zijn stuk voor stuk uniek.

 

U vind de nieuwe Ice Watch modellen hier

 

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *