logo

Metallic trend: Joy de La Luz

Uit met het goud en in met metallic! De metalen trend is een geheel nieuwe motto voor de herfst/winter van 2014 waarmee je luxe uitstraalt. Joy de La Luz heeft leer en metallic gecombineerd en komt tot een ultra hippe armband die op verschillende manieren gcombineerd kan worden.

Veel top-ontwerpers gebruikten al glanzende texturen en iriserende stoffen voor hun s/s collecties, maar dit keer wordt er een nieuwe metalen standaard gehanteerd. Alles mag en kan in metallic gedragen worden, denk aan bijvoorbeeld jurken, capes, badmode en natuurlijk accessoires. Zo zijn zonnebrillen met spiegelglazen helemaal in, zien we steeds meer metalen armcuffs en zijn metalen hakken ook geen gek gezicht meer.

Het grote nieuws nu: dit betekent ‘Shine’ voor overdag! De metallic armbanden van Joy de La Luz zijn perfect om toe te voegen aan je outfit wanneer deze iets te casual dreigt te worden. Dit betekent niet dat je de armbanden in de avond niet kunt dragen. Integendeel zelfs! De armbanden zijn ideaal voor een avondje uit in combinatie met een mooie jurk of jumpsuit voor een classy uitstraling. Door de goede sluiting van de armbanden hoef je je geen zorgen te maken over het maken van bepaalde bewegingen. De armbanden zijn ontzettend stevig! Voor de extra bling zijn er ook nog unieke zirkonia’s en edelstenen verwerkt in de armbanden:

JB214   JB213

Klik op de foto’s voor meer informatie over de armbanden. Herfsttip: combineer de armbanden met een mooie oogschaduw in dezelfde metallickleur als de armbanden voor de ultieme ‘fall proof’ look!

Bekijk meer van de Joy de La Luz collectie in onze webshop en shop de leukste hangers voor aan je metallic armband!

 

Doe jij ook mee aan de metallic trend deze herfst?

 



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *