logo

Trollbeads Traditie: Share a Christmas Card!

De meest betoverende periode van het jaar is aangebroken. Het is dus tijd voor een van onze lievelingstradities van Trollbeads; Share a Christmas Card! Trollbeads nodigt iedereen uit om mee te doen met het versturen van kerstkaarten naar Trollbeads-vrienden over de hele wereld. Je maakt dan de hele maand december kans op schitterende prijzen.

Log in op www.trollbeads.com (of maak een profiel aan als je die nog niet had) en vul je postadres in. Klik op ”vooraf inschrijven”. Op 18 november ontvang je van per e-mail vijf postadressen en je unieke Trollbeads-ID. Hoe meer kaarten je verstuurt en registreert, des te groter is je kans om een prijs te winnen.

Je kunt je creativiteit de vrije loop laten en je eigen kaarten maken of je kunt onze kaarten gratis ophalen bij een verkooppunt bij jou in de buurt. Vergeet niet om op elke kaart je Trollbeads-ID te schrijven. Vijf andere Trollbeads-vrienden ontvangen dan jouw postadres, zodat je zelf óók kerstkaarten ontvangt vanuit de hele wereld!

Telkens als je zelf per post een kerstkaart ontvangt, meld je die aan op de pagina ‘Ik heb een kaart ontvangen’: zo vergroot je je kans om te winnen. Om de kaart te registreren voer je de Trollbeads-ID van de afzender in (die op de kaart vermeld staat). Je kunt je nieuwe Trollbeads-vriend of -vriendin een berichtje sturen en hem of haar bedanken.

De hele maand december geeft Trollbeads elke dag schitterende prijzen weg. Maak kans op een cadeau uit de Wensencollectie of een van de andere kerstfavorieten. Zelf aan een geliefde een Trollbeads sieraad cadeau doen kan natuurlijk ook! Kijk snel op onze webshop voor de mooiste items.

Veel plezier met het versturen van je kerstkaarten en houd je e-mail in de gaten!!



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *