logo

Trollbeads voorjaarscollectie 2010

hartje

Het charmante Minihartje, sterk uitvergroot.

Binnengekomen bericht over de nieuwe lente collectie 2010.

De nieuwe voorjaarscollectie van Trollbeads is aangekomen.
De thema’s binnen deze collectie geven de klassieke lentekriebels weer: tuinen die in bloei staan, nieuw leven en bovenal de liefde.

De nieuwe frisse voorjaarskleuren van de glaskralen, de zachte tinten van de edelstenen, het gekleurde leer en de fijn  gedetailleerde zilveren en gouden kralen geven een echt lentegevoel.
De fijne zachte look is prachtig te combineren met bijvoorbeeld de nieuwe zilveren kralen Keukentje en Courgettebloem. Het prachtige Zwaanslotje  maakt een armband of collier helemaal af.

Met de lieflijke kralen Hoop, Jongetjes en Meisje vieren we het nieuwe leven. Deze klaskralen zijn gevuld met Swarovski zirkonia waardoor ze schitteren aan een armband of collier en weerspiegelen ze de glans die nieuw leven geeft.

Lentekriebels vinden we terug in het subtiele Minihartje, Hartenbal, Omhelzende Harten, Heartbeat en de allesomvattende kus.

Twee nieuwe sets glaskralen, in bonte en klassieke kleurtinten, vullen de voorjaarscollectie aan. Bij de Black&White Set kan perfect de Witte Parelhanger of de Zwarte Spinelhanger gedragen worden. De Red Set is een combinatie van bestaande kralen en laat zicht uitstekend combineren met één van de nieuwe leren armbanden. Aan de smalle uiteinden van de leren armbanden is nu een zilveren oogje gemaakt, wat het sluiten van de armbanden vergemakkelijkt.

Bron: Trollbeads.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *