logo

Wikkelhorloges

Tegenwoordig zien we ze steeds vaker; de wikkelhorloges. Het wikkelhorloge is een combinatie van een armband en een horloge. Dit sluit goed aan bij de laatste trend waarbij verschillende armbanden en horloges aan één arm worden gedragen. Dit wordt ook wel een armparty genoemd.

wikkelhorloges Esprit, Guess, Ice Watch

Armparty

Doordat de wikkelhorloges verkrijgbaar zijn in veel verschillende maten en uitvoeringen is er een ruime keuze. Dit maakt het gemakkelijk een horloges te kiezen dat goed te combineren is met jouw favoriete armbanden. Zo creëer je op een voordelige manier een armparty.

Daarnaast kan er ook voor worden gekozen om een horloge te combineren met een armband van het zelfde merk. Denk bijvoorbeeld aan een Fossil horloge dat gecombineerd kan worden met een Fossil armband. Of een Guess horloge in combinatie met een Guess armband.

wikkelhorloges van Breil, Fossil en Micheal Kors

Een wikkelhorloge wat op dit moment erg populair is, is het snake horloge van Breil. Bekijk hier hoe het snake horloge perfect past om de pols van een vrouw. Dit populaire horloge en de horloges op de afbeeldingen zijn verkrijgbaar bij Trendjuwelier.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *