logo

De aantrekkingskracht van gouden sieraden

Gouden sieraden zijn immens populair. Duik maar even in de geschiedenis van het goud. Dan zie je hoe mensen uit allerlei culturen, landen en tijden, oorlogen hebben uitgevochten en rijk zijn geworden vanwege dit edelmetaal. Van Egyptenaren tot Azteken, van Romeinen tot Amerikaanse goudzoekers.

Heb je je weleens afgevraagd waarom dat zo is? Het blijkt dat de afgelopen ruim 3000 jaar goud altijd hét metaal is geweest dat zijn waarde behield. Er is een constante grote vraag naar vanwege de lange levensduur en de stevigheid. Het blijft lang mooi en je kunt het blijven vervormen.

Het kan zijn dat jij zweert bij sieraden van merken zoals Breil, Diesel en DKNY.

Maar dat geldt zeker niet voor iedereen! Voor veel mensen is het merk van een sieraad juist niet belangrijk. Tenminste, niet altijd. Ze kopen bijvoorbeeld een sieraad vanwege een bepaalde gebeurtenis. De geboorte van een baby, de verjaardag een kleinkind of een geslaagd examen. In de Huiscollectie van Trendjuwelier vind je hier trouwens heel leuke gouden bedels, graveerplaatjes en medaillons voor.

Het voordeel van merkloze gouden sieraden is uiteraard ook dat ze redelijk geprijsd zijn. Je kunt dus heel eenvoudig je sieraden aanpassen aan wisselende modetrends.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *