logo

Armbanden van Rabinovich

Dé trend voor het zomerseizoen 2010: verschillende armbanden om je pols! Onder het motto: ‘één armband is geen armband’ combineer je armbanden van allerlei materialen voor een opvallende uitstraling.

Echte edelstenen

De armbanden van Rabinovich lenen zich hier heel goed voor. Je ziet ze in de meest verrassende kleuren en kleurcombinaties. Rabinovich heeft een aantal mooie armbanden in zijn collectie, gemaakt van echte parels en edelstenen als agaat, lavasteen, serpentijn, kwarts, fluoriet, onyx, zirkonia, bergkristal … Edelstenen om bij weg te dromen!

Rabinovitch armband met agaat, kwarts, fluoriet en serpetijn

Armband met agaat, kwarts, fluoriet en serpetijn

Zuid-Amerikaanse passie

Je zou het misschien niet zeggen als je deze uitbundige en kleurrijke modellen ziet. Maar Rabinovich is een Deens merk, mét gepassioneerde Zuid-Amerikaanse invloeden. Dat zit zo.

Karakteristieke sieraden

Tijdens een wereldreis worden de Argentijnse Mario Rabinovich en de Deense Jette Poulsen verliefd op elkaar. Ze besluiten samen in Denemarken te gaan wonen. En letterlijk aan de houten keukentafel in Aarhus wordt het merk Rabinovich geboren. Want daar begint het verliefde stel met het maken van hun karakteristieke sieraden.

Ze houden van elkaar en van design, maar vooral van natuur en duurzaamheid. En deze liefdes zie je terug in hun sieraden! In hun armbanden zie je uitsluitend duurzame materialen zoals zilver en echte edelstenen en parels. Want alleen die materialen hebben een eigen geschiedenis, in de filosofie van Rabinovich.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *