logo

Fossil Cecile collectie

De Fossil Cecile collectie is er één om over naar huis te schrijven. De Cecile horloges zijn multifunctioneel, trendy en erg betaalbaar! Vooral met de metalen kleurtrend van dit seizoen is het een ideale toevoeging aan je sieradencollectie.

Fossil heeft jarenlang ervaring in het ontwerpen van kwalitatieve horloges en sieraden die altijd voorzien zijn van de laatste trends. De Fossil Cecile collectie bestaat uit vier modellen die in verschillende kleuren zijn uitgevoerd. De prachtige horloges  definiëren vrouwelijkheid en zijn allemaal voorzien van een roestvrije stalen behuizing en band. Door de glamoreuze look is het horloge tevens een goede aanvulling voor elke gelegenheid. Als je van omvangrijke horloges houdt, dan is dit de perfecte collectie voor jou!

De horloges zijn geïnspireerd op de lifestyle van hedendaagse jetsetter die met een oversized horloge moeiteloos glamour uit wilt stralen. De collectie brengt je naar de elite van plaatsen zoals Cannes, Monaco en Marbella. Ben je benieuwd naar de ideale ‘sporty-meets-chic’ style horloge? Kijk mee naar de collectie en klik op de afbeeldingen voor meer informatie over het product.

 

 

AM4533-1AM4576-1AM4578-1AM4579-1

Bij alle horloges wordt, indien nodig, een gereedschapje bijgeleverd om de band in te kunnen korten.

 

Enthousiast? Zoek meteen een leuke armbandje om te combineren met je Cecile horloge. Klik hier, om een leuke exemplaar te zoeken in onze webshop!

 



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *