logo

Zinzi bedels

Met je sieraden, de wereld kunnen laten zien wie je bent… Dat kan, met de Zinzi bedels! Op deze manier kun je op een subtiele wijze bepaalde interesses of eigenschappen terug laten komen in je sieraden. En de charms schijnen ook geluk te brengen..

De collectie bedels van Zinzi is ontzettend groot waardoor je ongetwijfeld een bedel vindt die iets unieks representeert! Wat dacht je bijvoorbeeld van de ‘sleutel’ bedel die voor een nieuw begin kan staan, of het kleine klavertje voor geluk? Je kunt je armbanden zo uniek mogelijk maken als dat je wil. De bedels zijn niet alleen leuk om jezelf te omschrijven, maar ook om cadeau te doen. Verras de mensen waar je van houdt door bedels te kiezen voor aan een sieraad, die hen omschrijft. Zo bezegel je jullie vriendschap op de meest unieke manier.

De Zinzi bedels zijn allemaal in het zilver uitgebracht waarbij er gespeeld is met kleuren en steentjes. Zo kun je voor een ‘colorblock’ thema gaan of juist een complete zilveren armband met een kleine toevoeging van kleur. Het leuke aan deze bedels is dat je ze niet alleen aan een armband, maar ook aan een ketting of oorbel kunt hangen.

Wij hebben een selectie gemaakt van de leukste Zinzi bedels. Klik op de foto’s om de bedels meteen te bestellen:

 

Voor de fashionista:

163-1                   117-1       CH-215-1

 

 

De wereldreiziger:

053-1                 052-1     033G-1166-1

 

Andere leuke bedels:

008-1          007-1029-1       025-1

 

 

Klik hier, om nog meer bedels te zoeken voor aan je armband, ketting of oorbellen. Heb je nog geen sieraad voor je bedels? Zinzi heeft super leuke loombandjes waar je mee aan de slag kunt! Bekijk die hier.

 

Welke bedels zou jij kiezen om jezelf te omschrijven? Laat het ons weten op Instagram onder de hashtag #zinziloom



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *