logo

Kleur, kleur en nog eens kleur!

Kleuren maken ons gelukkig! Verschillende onderzoeken hebben keer op keer bewezen dat kleuren een positieve invloed hebben op onze gemoedstoestand. Zo worden wij rustig van de kleuren wit en blauw, durven wij onze baas om promotie te vragen door de kleur rood en zorgt de kleur geel voor een echte oppepper!

De modewereld heeft het begrepen en geeft de modebewuste vrouw een steun in de goede richting. Voor het voorjaar van 2014 nemen ontwerpers een moderne twist op het traditionele, door de koppeling van zachte pastels met levendige brights. De combinatie van felle kleuren met een natuurlijke basis of achtergrond zorgt voor een kleurrijk evenwicht. De inspiratie voor deze trend? Een mix van bloemen, verre reizen naar exotische oorden en krachtige vrouwen uit verschillende culturen.

Tegenover elke man staat een sterke vrouw en tegenover elke durfal staat een persoon die minder snel durft te experimenteren met kleur. Je wilt graag meer kleur verwerken in je garderobe, maar wilt er ook niet uitzien als de Guadalajara poncho van Ugly Betty? Je hoeft niet meteen een sprong in het diepe te nemen, maar kunt ook gewoon pootje baden en beginnen met je accessoires.  Een zwarte outfit geef je meer creativiteit met een wit horloge en een mosterd gele horloge is de juiste toevoeging aan aardtinten.

 

Dit zijn de leukste horloges om mee te beginnen. Klik op de foto voor meer informatie over het horloge:

 

Michael kors EL900231001-1ADH2729-1PU_TE_B_P12ADH2711-1ES106212003-1

 

 

 

Welk horloge kies jij uit om je outfit mee op te fleuren?

 

 

 



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *