logo

Hugo Boss: voor de stijlvolle man

Hugo Boss staat voor elegantie, stijl en tijdloze designs. Al vanaf 1924 is het Duitse merk verantwoordelijk voor grote trends en looks en is inmiddels een vast begrip binnen de modewereld.

Ondanks het feit dat Hugo Boss ooit is begonnen voor de zakelijke wereld, zijn er door de jaren heen heel wat lijnen bijgekomen, zoals Hugo Boss Orange, dat zich ook richt op de zakenman ”off-duty” of de nette huisvader die er ook in het weekend graag elegant doch casual bijloopt. Pullovers worden gecombineerd met mocassins en poloshirts met khaki broeken terwijl het geheel wordt afgekleed met een mooi horloge. En wat voor een! De nieuwe collectie van Hugo Boss belooft erg veel goeds voor de moderne man. De horloges zijn stijlvol en zwart, maar speels door het gebruik van materialen zoals leer.

De nieuwe collectie is verkrijgbaar in onze webshop en wij hebben nu al een favoriet:

 

 

HB1512956-1

Dit horloge is de definitie van stijlvol. Geen poespas maar een mooie, minimalistische leren band en een kast van mineraal glas. Klik op de foto voor meer informatie over het horloge.

 

Ben jij ook een liefhebber van de stijl van Hugo Boss? Tijdens de modeshow voor de Hugo Boss S/S 2014 collectie zagen wij veel strakke lijnen en kleur. Dag, saaie zwarte en grijze pakken en hallo blue suit!

BOSS-Spring-2014-Featured-Image

 

Durf jij het aan om een blauw pak aan te trekken naar je werk?

 

 



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *