logo

Engelsrufer: sieraden met betekenis

Iedereen heeft wel eens iets te danken gehad aan een lieve vriendin. Zij was er voor je toen je je eerste vriendje kreeg en door je eerste hartenbreuk ging. Of een lieve moeder? Een moeder die altijd voor je klaarstaat en je steunt in de keuzes die je maakt, ongeacht haar mening hierover. Onvoorwaardelijke liefde en bescherming. Dat is het mooiste wat er is en zulke speciale mensen moeten gekoesterd worden.

Het sieradenmerk Engelsrufer heeft dit begrepen en heeft speciale hangers ontwikkeld voor de beschermengelen in je leven. De handgemaakte hangers hebben allemaal een unieke betekenis en design. Ze kunnen geopend worden en vervolgens kan er een gekleurde klankbol in worden gehangen om de hanger echt persoonlijk te maken:  Rood voor vuur, passie, kracht en liefde. Goud voor rijkdom, geboorte, zon. Bruin voor vruchtbaarheid, rijkdom en overvloed. Blauw geeft emotie, fluctuatie, verantwoordelijkheid en concentratie. Lila is de kleur van onafhankelijkheid en evenwicht. Wit staat voor zuiverheid en perfectie. Groen staat voor hoop, gezondheid en eerlijkheid. Turquoise is de kleur van zelfbewustzijn en zwart de definitie van elegantie.

 Klik op de foto’s voor meer informatie over de hangers:

 

ER-04-SML-1ER-06-SML-1 ER-05-SML-1ER-08-SML-1

 

 

Met de sieraden van Engelsrufer vertel je een verhaal, een verhaal van bescherming, kracht en hoop. Shop de hangers nu in onze webshop. Heb jij ook een beschermengel in je leven?

 

 



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *