logo

In the spotlight: Lorus

Lorus
Eén van de leukste merken die voor iedereen beschikbaar is: Lorus! Voor zowel dames, heren als kinderen vind je in onze webshop de mooiste Lorus horloges. Het merk kenmerkt zich vooral door de verscheidenheid van de horloges. Daarnaast ze zijn nu steeds populairder aan het worden!

Betaalbaar
Het aanbod van Lorus is erg uitgebreid en heeft dus voor ieder wat wils. Zo kun je kiezen voor een sportieve, klassieke of elegante look. De kwaliteit staat voorop, en de prijzen zijn ook nog eens lekker betaalbaar.

Hieronder hebben wij de leukste horloges uit de nieuwe collectie voor jou op een rijtje gezet!

1. LORUS RH994DX9 HORLOGE

Lorus RH994DX9 horloge

Dit klassieke heren horloge van het horlogemerk Lorus heeft een goud kleurige kast die gemaakt is van (edel)staal. De goud kleurige (edel)stalen band is van goede kwaliteit en zal dus lang mooi blijven.

Shop hem hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

2. LORUS RG838CX9 HORLOGE

Lorus RG838CX9 horloge

Dit heren horloge de RG838CX9 heeft een klassieke zwarte kleur en is afgewerkt met een fraaie zwarte lederen band. Door de prachtige kleuren combinaties zal een ieder deze collectie aanspreken. Door de mooie ronde vormen zijn de modellen elegant en sportief, dit gecombineerd met een mooi mineraal glas en 3 ATM is dit horloge een echte must have!

Shop hem hier.

 

 

 

 

 

 

 

3. LORUS RJ451BX9 HORLOGE

Lorus RJ451BX9 horlogeDit mooie klassieke Lorus RJ451BX9 horloge beschikt over een zilver kleurige kast en een goud kleurige, zilver kleurige (edel)stalen band. De kleur van de wijzerplaat is wit. Dit horloge heeft een waterdichtheid van 3 ATM. Bij het horloge wordt, indien nodig, een gereedschapje bijgeleverd om de band in te kunnen korten.

Shop hem hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

Met wat zou jij de horloges van Lorus combineren?! Laat het ons weten!

 



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *