logo

Nieuw bij Trendjuwelier: Swarovski

Swarovski Sieraden

Nu ook bij Trendjuwelier: de betoverende sieraden van Swarovski! Deze sprankelende sieraden worden gekenmerkt door de bijzonder geslepen kristal vormen. Elke creatie van Swarovski is daarom elk seizoen geïnspireerd op de laatste kleuren, materialen en trends.

“De schittering van mijn kristal raakt niet alleen de ogen, maar ook het hart.” – Daniel Swarovski

Bij iedere gelegenheid is wel een bijzonder sieraad van het merk Swarovski te dragen. De sieradenlijn van Swarovski heeft namelijk een ruim aanbod van armbanden, colliers, oorbellen en ringen.

De sprankelende Swarovski sieraden worden gekenmerkt door de bijzonder geslepen kristal vormen. Elke creatie van Swarovski is daarom elk seizoen geïnspireerd op de laatste kleuren, materialen en trends. Daarnaast zijn de sieraden vervaardigd van een nikkel vrij metaal met een Rhodium, 22 karaats geelgoud vergulde of Ruthenium toplaag.

Swarovski’s collectie is dit seizoen geïnspireerd op de natuur, moderne kunst en uiteenlopende culturen. Laat je inspireren door deze sparkling en veelzijdige collectie. Wij hebben natuurlijk al een aantal leuke items voor je uitgezocht! Welke vind jij het mooist..?

1. Swarovski Lagoon Oorhangers

swarovski oorbel

Deze oorbellen zijn subtiel maar niet onopvallend. Dit komt mede door de gele middenstenen. Doordat de oorbellen met geel verguld zijn afgewerkt blijven de oorbellen ook na langer dragen glimmend en elegant.

Shop ze hier.

 

 

 

 

 

2. Swarovski Sensation Set Gold

sensation set goldDeze luxe set  heeft een collier met een lengte van 40cm en een prachtige geelgoud gekleurde hanger die is gezet met witte Swarovski kristallen. Daarnaast krijg je bijpassende oorhangers bij deze set.

Shop deze set hier.

 

 

 

 

 

 

3. Swarovski Geometric Armband

armbandDeze goud kleurige schakelarmband vol glans met witte kristallen is ideaal om een outfit een beetje op te vrolijken en is makkelijk te combineren omdat de kristallen verschillend van kleur zijn.

Shop hem hier.

 

 

 

 

 

 



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *