logo

Lancering nieuwe collectie Mi Moneda!

De nieuwe collectie van Mi Moneda is er en wat ziet het er allemaal prachtig uit! Ze hebben samen gewerkt met niemand minder dan Swarovski.

Swarovski
Mi Moneda heeft voor deze nieuwe collectie samen gewerkt met het wereld bekende merk Swarovski. Swarovski is een merk dat bekend staat om zijn kristallen. De prachtige Swarovski stenen zijn terug te vinden in de munten. Met deze munten kom jij “schitterend” binnen op elk feestje.

mi moneda met swarofski

Nieuwe armbanden en colliers
Naast nieuwe munten heeft Mi Moneda ook de armbanden collectie uitgebreid. Zo zijn de leren armbanden nu ook in het zwart en grijs te verkrijgen. Ook zijn er nu nieuwe schakel armbanden uitgekomen de verkrijgbaar zijn in het zilver, goud of rose kleur met in het midden een mooie Mi Moneda munt die verwisselbaar is. Bij deze armband is er ook een bijpassende collier uitgekomen, ook verkrijgbaar in de kleuren zilver, goud of rosé. Samen vormen de armband en het collier een mooi geheel.

Munten
Uiteraard zijn er ook nieuwe munten uitgekomen. Zo zijn er dus munten met echte Swarovski kristallen. Maar ook munten met tekst, verschillende kleuren en structuren. De munten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en dus voor alle Mi Moneda sieraden te gebruiken.

Toen wij van Trendjuwelier de prachtige foto’s zagen van deze nieuwe collectie waren wij meteen verkocht. Zeker een leuk cadeau om te geven of te krijgen tijdens de feestdagen! Ben jij het met ons eens, neem dan snel een kijkje op onze website.

mi moneda 2013



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *