logo

Time to Embrace de Buddha to Buddha horloges

Binnenkort verkrijgbaar! Buddha to Buddha horloges

Vanaf begin december zullen wij eindelijk de lang verwachte horloges van Buddha to Buddha op onze webshop aanbieden. Om voor jou een zo breed mogelijke keuze te creëren zullen wij de Accelerator collection en de Aquatic Explorer collection in ons assortiment opnemen.

Buddha to Buddha horloges 2013 nieuw!

The premier watch collection

De eerste horlogelijn van Buddha to Buddha is ontstaan met een enorm gevoel voor detail. Net als de sterling zilveren sieraden van dit merk zijn ook de horloges nauwkeurig met de hand vervaardigd. De krachtige ontwerpen zijn gecreëerd van duurzame en luxe materialen. Unieke kenmerken zorgen ervoor dat de horloges uit de Aquatic Explorer en de Accelerator collectie een exclusieve uitstralingen hebben.

Door een nauwe samenwerking met een professionele Zwitserse partner worden de mannen en vrouwen horloges met het hoogste niveau van vakmanschap gemaakt.
De horloges hebben een stoere uitstraling en zijn in rustige kleuren combinaties verkrijgbaar en hierdoor makkelijk te combineren met andere sieraden.

Time to Embrace

Time to Embrace onderstreept de inspiratie voor de iconische horloges. Het omvat bewust in het moment leven en mooie kansen creëren en aangrijpen, het optimaal benutten van elke dag in een spontane en natuurlijk manier.

 



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *