logo

Mi Moneda WK supporters munt

Vanavond is het weer zover! Nederland ontmoet Chili in de laatste wedstrijd van de poolfase op het WK 2014 in Brazilië. Na onze grote overwinning op Spanje en Australië zijn we verzekerd van een plaats in de volgende ronde. De wedstrijd van vanavond bepaalt echter tegen wie wij de eerstvolgende keer moeten spelen. Winnen wij van Chili, dan spelen wij tegen Mexico en als wij verliezen van Chili ontmoeten wij Brazilië in de volgende wedstrijd. Dit laatste hoopt iedereen te voorkomen en Nederland heeft daarom al onze steun nodig!

Mi Moneda heeft in steun voor het Nederlandse team de speciale oranje WK supporters munt uitgebracht. Zoals bekend dragen Mi Moneda munten vaak een spirituele gedachte met zich mee en de kleur oranje staat dan ook voor: vasthoudendheid, zelfverzekerheid en beheersbaarheid. Wanneer deze kwaliteiten in het voetbalspel van Nederland terugkomen, kunnen wij onze derde overwinning op het WK 2014 binnenhalen!

De munten zijn door een verwisselbare systeem aan te passen aan iedere stijl. Combineer je oranje WK jurkje met de oranje munt van Mi Moneda. Ben je helemaal niet van de oranje gekte? Geef je outfit dan een ’touch of orange’ met deze muntenhanger:

 

WK-AZA-43-S-1

 

De munt is te bestellen in onze webshop.

 

Maak gebruik van de leuke actie en bestel nu jouw oranje supporters munt voor het WK 2014!

 

Hup Holland Hup!!!

 



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *