logo

Michael Kors: f/w 2014 collection

Michael Kors is nooit bang om een stap vooruit te zetten en slaagt er altijd in om een weg te zoeken naar de top en hiermee een stapje voor te hebben op zijn collega ontwerpers. Met zijn fall/winter collectie dames horloges hanteert hij zijn eeuwenoude filosofie die hem dicteert om precies te ontwerpen wat vrouwen graag willen kopen en dragen. En dit lukt hem dit keer ook moeiteloos!

De horloges van Michael Kors voldoen aan een onmiskenbare gevoel van verfijning en zijn ook dit keer weer heerlijk multifunctioneel. Er wordt een kleine balans bereikt tussen kleur en print en de modellen zijn allemaal voorzien van namen die ons herinneren aan bepaalde personages. Zoals bijvoorbeeld model Bradshaw die refereert naar uber fashionista Carrie Bradshaw uit Sex and the City!

De bijzondere collectie heeft voor iedere fashionista wel een passende horloge. Bekijk de modellen hieronder en klik op de foto’s voor meer informatie over het horloge:

MK6066-1MK6065-1MK3317-1MK3315-1MK3311-1MK3307-1MK3299-1MK3298-1

 

Het prachtige van Michael Kors is dat hij de fantasie van de mode in werkelijkheid brengt. De uitdagende verhoudingen, kleuren en details van de horloges zijn de grootste factoren voor de populariteit van het merk. Door de collectie weten wij nu al dat dierenprint deze herst/winter weer helemaal in is!

Wat vind jij van de herfstcollectie van Michael Kors?

 



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *