logo

Moederdag 2014: Pandora

Vier de liefde van een moeder. Vertel het verhaal van die sterke liefdesband door middel van rozen, hartjes en de dierbare symbolen die de liefde van het moederschap vieren – nu en voor altijd.

Zondag 11 mei is het weer moederdag! Pandora viert de liefde voor alle moeders met een nieuwe Mother’s Day Collection. En die is nu verkrijgbaar in onze webshop! Om het voor jou wat makkelijker te maken hebben wij alvast een paar van de leukste charms en hangers uitgezocht, waarmee je een prachtige armband voor jouw moeder samenstelt.

1.PANDORA 590716PCZ SILVER BANGLE PINK HEART

circle of loveWe beginnen met deze ”circle of love”. Deze bangle is verkrijgbaar in 3 maten. Aan deze prachtige zilveren bangle armband met roze zirkonia hart op de sluiting kun je nog meer charms toevoegen voor een persoonlijke uitstraling.

Shop deze bangle hier.

asd

2. PANDORA 791052PCZ PINK PAVÉ HEART CHARM

heart pandoraVoeg aan de bovenstaande bangle deze bijpassende charm toe. Deze charm heeft een trendy uitstraling doordat er prachtig gebruik maakt is van een combinatie van gerhodineerd zilver in een prachtige hartvorm. De prachtige roze zirkonia zorgt voor een extra sprankelend geheel.

Shop deze charm hier.

g

d

dd

3. PANDORA 791285CZ SWEET MOTHER DANGLE CHARM

sweet motherOm er echt een Mother’s Day Bangle van te maken, voeg je deze ”Sweet Mother” charm toe.

De Sweet Mother charm  is gemaakt van zilver 925. Doordat de zilveren hangende bedel bezet is met prachtige witte zirkonia’s op het bevestigings deel zal deze bedel extra opvallen tussen de andere bedels.

De charm bestaat uit twee delen, aan de binnenzijde de tekst Sweet Mother, aan de buitenzijde allemaal prachtige zilveren bloemetjes.

Shop deze charm hier.

Naast de bovenstaade charms hebben we in onze webshop nog veel meer leuks uit de  Mother’s Day Collection. Zo kun je de bangle helemaal naar jouw smaak maken!  Kijk hier voor de hele collectie.

bedelsss



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *