logo

Zinzi: Miami style 2014

Het sieradenmerk Zinzi is de afgelopen jaren ontzettend gegroeid in populariteit. De collecties worden altijd in samenwerking met topontwerpers uit de sieradenbranche gemaakt en zijn altijd geïnspireerd op de laatste trends en creaties. Voor de zomer van 2014 komt Zinzi  met een prachtige collectie sieraden waar wederom Kim Feenstra en Fatima Moreira de Melo model voor staan.

De collectie is helemaal in Miami style met veel armbanden van geelgoud, rosegoud en zilver. De mooie gouden sieraden worden gecombineerd met zirconia stenen in de kleuren roze en champagne, waarbij de zilveren sieraden worden gecombineerd met de koele kleuren blauw en turquoise.

Wij hebben hieronder een selectie gemaakt van de ideale Zinzi sieraden voor de zomerdagen. Klik op de foto’s voor meer informatie over de sieraden:

 

ZIA1060-1ZIO1085-1ZIR1006P-1                                ZIC1089-1

Ga je een dagje naar het strand of ga je de stad lekker verkennen tijdens een mooie warme zomerdag? Combineer deze zilveren sieraden met jouw zomeroutfit voor een ultieme verkoelende combinatie.

 

ZIA1075R-1ZIA1095R-1

ZIR1056G-1ZIO1111C-1

 

De gouden sieraden zijn ideaal voor een avondje uit. Of je nou ergens uit eten gaat of gaat stappen, combineer de gouden sieraden met een mooi jurkje of jumpsuit voor een elegante look.

 

Breng Miami naar je toe met de sieraden van Zinzi! Bekijk meer van de zomercollectie in onze webshop.

 

Wat vind jij van de collectie?

 

 



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *