logo

Nieuwe Collectie Buddha to Buddha zomer 2018

Buddha to Buddha is in 1997 ontstaan tijdens een meditatie vakantie in Azië. De ontwerper heeft een schets gemaakt van een type armband die hij in gedachten had en dit laten uitwerken door een plaatselijke zilversmid. Zo is de eerste armband van Buddha to Buddha ontstaan genaamd Batul. Sinds 2008 is er ook een Buddha to Buddha junior collectie toegevoegd.

Door de jaren heen is Buddha to Buddha verder uitgebreid en werden er steeds nieuwe collecties toegevoegd aan de bestaande serie. Buddha to Buddha word ontworpen in Amsterdam en gerealiseerd door de beste zilversmids in Azië. Vandaag de dag is Buddha to Buddha meer dan alleen een sieraad het is een lifestyle geworden. Het straalt als prachtig zilver en is stoer en warm als leer. Het motto van Buddha to Buddha is dan ook “Embrace Life”

Buddha to Buddha komt in de zomer van 2018 met twee nieuwe collecties. Er worden nieuwe soorten lederen armbanden toegevoegd aan de collectie, maar ook kralenarmbanden, deze zien wij nu veel terug in het mode beeld. De kralen laten een bijzonder statement zien. Onyx voor kracht en de Green Zebra voor motivatie. Buddha to Buddha komt in juni 2018 met een refined collection, de look van Buddha to buddha maar subtieler. De refined collection bestaat uit twee nieuwe ringen, twee bangles en drie colliers.Eén reactie op “Nieuwe Collectie Buddha to Buddha zomer 2018”

  1. Herman Reuvers schreef:

    Waarom kun je in Wijchen geen spulletjes van Pandora
    Kopen n plaats met 40000 inwoners.
    Ik heb nog altijd alles kunnen kopen maar nu zou ik naar Nijmegen moeten of online wat ik niet zo prettig vind en ik ben ook niet de enigen die daar zo over denkt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *