logo

Trollbeads kerstcollectie 2012

De koude donkere dagen komen alweer in zicht, zo ook de kerstdagen!
TROLLBEADS heeft voor deze bijzondere dagen natuurlijk ook weer een mooie kerstcollectie uitgebracht, welke vanaf nu verkrijgbaar is!
Winterse kleuren als goud, bruin, rood, zwart en groen komen in de mooie limited editions-sets aan bod, de sets bestaand uit 6 glaskralen
hierbij is keuze uit de kerstdecoratieset welke je sieraden nog feestelijker maken (64609) en de schattige kerstset welke perfect passen bij het kerstgevoel (64610). De setprijs is €234,00 waarbij u dus 1 kraal gratis ontvangt!
Let wel op, de limited editions-sets zijn beperkt verkrijgbaar!

De ijsbeer met jong (11366), de pinguin met jong (11282) en de winterse sneeuw (11285) zijn modellen van TROLLBEADS die zijn toegevoegd aan de bijzondere kerstcollectie van 2012. Bij de verschillende modellen staat de winter, de liefde en kerst uiteraard centraal.

Draag TROLLBEADS zoals jij dat wilt, hetgeen wat TROLLBEADS wil benadrukken door middel van de bangle!

De bangle is een stevige armband van 925 sterling zilver en verkrijgbaar in 4 maten. Draag de bangle met slechts 1 of meerdere favoriete kralen, deze worden bijeen gehouden door aan beide kanten een stopper te schuiven. De perfecte manier om je favoriete TROLLBEADS te dragen!

Gaat jouw hart ook sneller kloppen van dit prachtige TROLLBEADS juweel?

 

 

 

 



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *