logo

Trollbeads – Najaarscollectie 2012

Met het nieuwe schooljaar is ook het nieuwe modeseizoen begonnen, vol nieuwe trendkleuren en must-haves. Hierin kan uiteraard de nieuwe collectie van Trollbeads niet ontbreken. De nieuwe kralen in rode en perzik nuances en stoere indigo en crème tinten passen perfect bij de laatste catwalktrends.

De zilveren ontwerpen van Trollbeads vertellen een
levensverhaal en hier dragen de nieuwe modellen zeker aan bij. De namen van de kralen Dansen, Trouw-met-me en Gezin spreken voor zich.

Naast deze ontwerpen voor een bijzondere gebeurtenis worden ook de Chinese sterrenbeelden aan het assortiment toegevoegd. Zo zijn er onder andere kralen van de rat, de os en uiteraard de Chinese draak verkrijgbaar. Het sterrenbeeld verklapt de eigenschappen van de persoon die hem draagt. Zo is de tijger vaak erg avontuurlijk en is het konijn erg romantisch.

Naast deze nieuwe zilveren ontwerpen bestaat de nieuwe collectie ook uit prachtige uitgesproken kleuren. Voor de liefhebbers van edelstenen zijn de kralen Zebra jaspis, Groene jaspis en Chalcedoon zeker de moeite waard. De populaire lichtblauwe edelsteen Chalcedoon bevordert rust en vrede – dat helpt vast om het vakantiegevoel nog even vast te houden! Deze kleurrijke bedels zijn hierdoor een prachtige toevoeging in ieders collectie.

 

Bekijk deze prachtige nieuwe collectie nu op Trendjuwelier.nl



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *