Bezorging

Trendjuwelier verstuurd met PostNL.

De pakketten van Trendjuwelier die verzonden worden met PostNL.

Wanneer uw order de status verzonden heeft, zal uw pakket in 98% van de gevallen de eerstvolgende werkdag bij u thuis worden afgeleverd. Een bestelling kan bezorgd worden op een thuis- of werkadres. Het is niet mogelijk om uw bestelling bij een PostNL locatie te laten leveren. Enkel wanneer u bij de tweede aanbiedpogiging niet thuis bent, wordt het pakket naar een afhaallocatie verzonden. Het is niet mogelijk om tijdsvak te selecteren waarin uw bestelling wordt aangeboden.

Afhalen PostNL locatie
Het is bij ons niet mogelijk om een bestelling bij een PostNL punt te laten bezorgen. Trendjuwelier is verantwoordelijk voor een veilige verzending naar het opgegeven bezorgadres. Wanneer u er zelf voor kiest om uw bestelling bij een PostNL punt af te halen, bent u zelf verantwoordelijk voor uw bestelling.

Niet thuis
Wanneer u niet thuis bent en we een pakket niet bij u kunnen afleveren bieden we het standaard aan op uw adres. Als de pakketbezorging niet lukt, kan het zijn dat de bezorger uw pakket aanbied bij uw buren, dan zult u een bericht van de bezorger ontvangen. Op dit bericht staat een 'niet-thuis-code'. Met deze code kunt u op de website https://mijnpakket.postnl.nl/inbox een keuze maken voor een tweede pakketbezorging op een dag, tijdvak en locatie dat het u beter uitkomt.

Pakket afhalen
Indien u en uw buren bij de tweede aanbieding niet thuis zijn en u uw pakket niet hebben kunnen ontvangen, dan kunt u met het bericht van de bezorger de zending ophalen op één van de PostNL Postkantoren. U heeft hiervoor twee weken de tijd. Daarna gaat de zending retour naar de afzender. Als u uw zending op gaat halen dient u zich vrijwel altijd te legitmeren.

Pakketten met verhoogde aansprakelijkheid (boven €500,-) worden niet bij de buren bezorgd. Deze pakketten worden wel een tweede keer bij u aangeboden. Bent u bij een tweede poging ook niet thuis, dan kunt u met het bericht van de bezorger de zending ophalen bij één van de PostNL Postkantoren.

Legitimatiebewijs
U dient bij het ophalen van uw pakket altijd een geldig legitmatiebewijs mee te nemen.