Trollbeads Kindred Spirits sieraden

Trollbeads Kindred Spirits sieraden

Voorjaars collectie 2017 van Trollbeads

De Trollbeads voorjaarscollectie 2017 komt eraan! 
Het is de hoogste tijd om de zon te omarmen en de donkere dagen achter ons te laten. "Kindred Spirits" is de nieuwe lente collectie van Trollbeads en word gelanceerd op 17 februari. De gehele voorjaarscollectie van 2017 staat in het teken van sprookjes. Items geïnspireerd door bloemen, elfjes en allerlei anders soorten sprookjes figuren uit de lente. 
De nieuwe sprookjes items uit de voorjaarscollectie van Trollbeads zijn bijvoorbeeld de bedels uit de Waterlelie familie. De waterlelie familie geeft elk elfje in jou tuin de ruimte om op z'n mooist te kunnen dansen. De items in het teken van de waterlelies zijn prachtig te combineren maar ook individueel te dragen. Het Magische elfje is prachtig te combineren op de spang en maakt met een beetje magie al jou dromen werkelijkheid. 
De Betoverende dagen set uit de nieuwe voorjaarscollectie van Trollbeads is een set met 6 glaskralen in vrolijke lente kleuren. Met deze glaskralen verlies je nooit je gevoel van verwondering. Met de Twisted verander-ring maak jij het verschil! De kleine twist in de ring is geïnspireerd door de Twisted bangle met een gedraaid motief. Maak je Twisted veranderring helemaal eigen door deze te dragen met verschillende kralen! 

 

 

 

Aantal: 1