Home
Nederlands - €

Let op! Ondanks COVID-19 is onze webshop gewoon open! Indien u contact wilt opnemen, gelieve dit bij voorkeur per mail te doen.

Trollbeads Valentijn sieraden

Valentijns actie 2016 Trollbeads

Voor de Valentijns dag 2016 komt Trollbeads met een prachtige actie. Naast de de nieuwe Verander-ring, waarbij u de ring een andere look kunt geven door een van uw favoriete Trollbeads op de ring te dragen, wordt deze ring ook als actiemodel aangeboden waarbij u naast de ring ook de prachtige Trollbeads Special Edition voor Valentijnsdag 2016 ontvangt. U heeft hierbij een voordeel van € 22,--. De Trollbeads TGLBE-20061 Bloeiend Hart Special edition is slechts verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Als u deze muranoglas bedel wenst aan te schaffen twijfelt u dan niet te lang. De zilveren Trollbeads TAGBE-10162 Hartenritme bedel voor Valentijnsdag heeft ook bijzondere eigenschappen. De bedel heeft het hartslag ritme verwerkt zitten in de bedel, als u de bedel van de andere zijde bekijkt is dit hartslag ritme verfraaid met prachtige open hartjes.

Dus als u iemand wenst te verrassen voor Valentijnsdag met een bedel naar het hart, heeft u ruime keuze uit deze prachtige Trollbeads Valentijn sieraden