logo

Seiko Prospex The Black Series Limited Edition 2018

Seiko is één van de meest innovatieve horlogemerken. Deze winter introduceren zij ‘The Black Series’, een duikhorloge in gelimiteerde oplage. Er zijn maar een paar geselecteerde juweliers die deze prachtige horloges mogen verkopen, en wij zijn daar één van!

Optimale leesbaarheid
De nieuwe Seiko Prospex horloges zijn geïnspireerd op de adembenemende mooie ervaring van een nachtduik. ’s Nachts duik je letterlijk en figuurlijk onder in een compleet nieuwe wereld. Een nachtelijke duik is een fascinerende ervaring, zelfs als je de locatie al eerder overdag hebt bezocht. Hoe diep de duik ook is, Seiko’s unieke Lumibrite coating op de wijzers maken een betrouwbare aflezing van de tijd mogelijk. De wijzerplaat is ontwikkeld met maar één doel voor ogen: maximale afleesbaarheid, zelfs op dieptes waar het daglicht niet kan komen.

De intense duisternis van de diepzee wordt weerspiegeld door een hard black coating beschermde kast. De zeer heldere oranje minutenwijzers van deze nieuwe designcollectie verwijzen aan het licht dat tijdens een nachtelijke duik wordt gebruikt.

Innovatief duikhorloge
Prospex “The Black Series” duikershorloges zijn ontworpen en gebouwd om bestand te zijn tegen de enorme atmosferische druk op 200 meter diepte. De schroefkroon is aangepast en biedt extra bescherming op grote dieptes. Het is onmogelijk om de kroon per ongeluk uit te trekken. Seiko’s Solar-technologie zet alle vormen van licht om in energie voor het krachtige uurwerk in ‘The Black Series’, dankzij de ontwikkeling van een nieuwe generatie high performance solar cells. En uiteraard voldoen deze horloges aan de meest stringente eisen die door Seiko aan duikershorloges worden gesteld.

Er zijn drie modellen uitgebracht in The Black Series, waarvan de SRPC49K1 binnen no-time was uitverkocht.  De SSC673P1 en SNE493P1 zijn nog beperkt bij ons voorradig, OP=OP.


SSC673P1 


SNE493P1 

Seiko heeft aangekondigd binnenkort weer een limited edition horloge op de markt te brengen. Houdt onze blog goed in de gaten en wees als eerste op de hoogte van de nieuwste Seiko modellen!
Benieuwd naar de gehele Seiko collectie? Bekijk alle Seiko horloges HIER.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *