Home
Nederlands - €

Bedels

Trendy bedels. Die vindt u bij Trendjuwelier! In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan bedels. Bekijk hieronder ons volledige online assortiment bedels.

Gouden en zilveren bedels

De trendy bedels van Trendjuwelier zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. De gouden bedels en zilveren bedels zijn erg populair. Bedels zijn kralen die een bepaald thema of een bepaalde vorm hebben. De bedels voornamelijk verkrijgbaar in goud of zilver. U kunt de bedels dragen aan verschillende andere sieraden, zoals armbanden, kettingen, oorbellen of ringen.

Op deze manier kunt u de leukste combinaties samenstellen met de verschillende bedels die wij aanbieden. De bedels zijn namelijk eenvoudig te verwisselen zodat de sieraden passen bij uw kledingstyle of stemming van dat moment. Ook zijn de verschillende sieraden onderling te combineren met de bedels van Trendjuwelier.

Aanbod bedels Trendjuwelier

Populaire zilveren bedels zijn de bedels met zirkonia`s. De bedels zijn populair, omdat zirkonia veel lijkt op diamant. Hierdoor draagt u schitterende sieraden.
Een andere mooie bedel is deze gouden bedel in de vorm van een ster. De ster is hol en van veertien karaats goud. Het aanbod bedels is onder andere afkomstig van topmerken zoals Pandora en Trollbeads.

Voor ander soorten sieraden (we hebben er meer dan 20.000 op voorraad :) kunt u ook bij ons terecht. Net zoals voor vragen. We helpen u graag.

Filter
Gelegenheid
Doelgroep
Type
Type steen
Kleur
Materiaal
Kleur middensteen
Prijs
Aantal: 1810