Home
Nederlands - €
24Kae Oorbellen

24Kae Oorbellen

24Kae is een sieradenmerk, gelanceerd door Kae Sutherland en bestaat o.a. uit een collectie oorbellen. De oorbellen zijn vaak uitgevoerd met uitbundige stenen en vertonen vrijwel altijd een Classic Vintage stijl.

24 Kae oorbellen sieradenlijn

24Kae is een sieradenlijn dat echt past bij de hedendaagse trends en de sieraden zijn altijd vervaardigd van echt zilver en zijn 14 of 24 karaat verguld of voorzien van een rhodiumlaag waardoor de oorbellen ook niet snel zullen verkleuren, blijven glanzen en weinig onderhoud nodig hebben.

Het bijzondere kenmerk van echtheid van 24Kae oorbellen

Alle 24Kae oorbellen worden als echtheid gekenmerkt door een unieke handgemaakt hangbedel met inscriptie en een touch of beige. De echtheid van de ringen worden gekenmerkt door middel van een 24Kae gravering. Kae haalt inspiratie uit de vrouwen die deel uit maken van haar leven; haar sisterhood. Kae wilde de prachtige eigenschappen van al die vrouwen verwerken in de collectie om op deze manier ook weer andere vrouwen te kunnen inspireren.

E24 Kae oorbellen als cadeau

Wilt u 24 karaat vergulde oorbellen cadeau doen aan uw vrouw, geliefde of zakenrelatie? Trendjuwelier heeft een groot aanbod voor het ultieme tijdloze cadeau. Bekijk ons volledige assortiment met meer dan 800 oorbellen of bekijk al onze andere sieraden. Met meer dan 20.000 sieraden slaagt u gegarandeerd voor een cadeau. Zoek daarom niet verder. Een zilveren hanger of toch een zilveren en verguld collier? Bij Trendjuwelier bent u aan het juiste adres voor een prachtig gerhodineerd setje oorbellen.

24 Kae sieraden kopen bij Trendjuwelier

Heeft u de juiste 24Kae-oorbellen gevonden? Bij ons bestelt u deze eenvoudig, snel en veilig. Er kan op verschillende manieren worden betaald. Zo kunt u altijd op uw gewenste manier betalen. Ideal, Mastercard, Visa of toch Afterpay? Er kan zelfs tot 14 dagen na uw aankoop worden betaald. Toch niet tevreden over uw 24Kae-oorbellen? Bij andere vragen over uw product kunt u terecht bij onze klantenservice die van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 17:00 bereikbaar is. Wacht dus niet langer en bestel nu uw 24Kae oorbellen bij Trendjuwelier.