logo

De mooiste Swarovski sieraden

Wie kent de prachtige sieraden en decoraties van Swarovski niet? Deze sieraden en decoraties kenmerken zich door het gebruik van Kristallen.
De Swarovski-kristallen zoals wij ze allemaal kennen. De Swarovski collectie bestaat uit een breed assortiment, zoals zilverkleurige sieraden, ringen maar bijvoorbeeld ook goudkleurige kettingen en rosekleurige sieraden.

Swarovski sieraden bij Trendjuwelier

Ontstaan van Swarovski

Het begon allemaal met Daniel Swarovski die in het jaar 1862 werd geboren als zoon van een glasbewerker. De appel zou niet ver van de boom vallen. Na vele jaren van onderzoek maakte Daniel het kristal zoals we dat nu kennen en waarbij het fabricageproces nog steeds zo ongeveer het best bewaarde geheim van de wereld is. Daniel overleed in het jaar 1956 en zijn zoons hebben jaren eerder het bedrijf al overgenomen.

Swarovski ornament beertjes

Oorspronkelijk werden er door Swarovski vooral veel decoratiestukken (zoals dieren en vazen) gemaakt die over de hele wereld werden verkocht en door veel mensen werden gespaard. In de beginjaren waren deze decoraties, die in grootte erg varieerden, uitsluitend transparant maar later werd er steeds meer kleur toegepast. Tot op heden wordt er elk jaar rond de kerstdagen een jaarstuk uitgebracht die uitsluitend bedoeld is voor de betalende leden van Swarovski. In de jaren 90 van de vorige eeuw nam de interesse voor decoratiestukken af en werden de sieraden met Swarovski-kristal steeds belangrijker. Alles wat ooit door Swarovski werd gemaakt is nog steeds te zien in het prachtige Swarovski-museum in Wattens te Oostenrijk. Je kan als bezoeker daar ter plekke ook decoratiestukken en sieraden kopen.

Materiaal gebruik

De sieraden van Swarovski zijn, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, niet van zilver maar van een metaal waarvan de samenstelling niet bekend wordt gemaakt. De richtlijn die Swarovski-verkopers aan de klant moeten geven is dat je de juwelen pas om doet nadat je er helemaal klaar voor bent. Vooral de parfum moet eerst voordat je bijvoorbeeld jouw Swarovski oorbellen aan je oren haakt

Swarovski ketting van Trendjuwelier

Swarovski sieraden collectie

De collectie dames sieraden (en horloges) is in de loop van de jaren flink toegenomen. Iedere vrouw kan volledig tot haar rechtkomen met de huidige collecties die twee keer per jaar vernieuwd worden.
De collectie Swarovski sieraden zijn er om op te vallen, om je status te bevestigen en zijn daarom altijd opvallend en soms erg uitbundig. Vaak zijn de sieraden door hun vormgeving uitermate geschikt om door een bruid te dragen. Naast Swarovski oorbellen, die van klein tot uitbundig zijn te verkrijgen, heeft Swarovski ook een grote collectie kettingen (colliers)

Waar Swarovski echt groot in is geworden zijn de Swarovski ringen. De ringen kunnen uitbundig maar ook subtiel zijn en komen altijd sprankelend tot hun recht. Subtiel omdat de kristallen allemaal in kleine en grovere facetten worden geslepen. Juist deze slijpwijze maken de decoraties en sieraden zo beroemd. Hoe de zon er ook op schijnt, hoe het licht er ook op valt, je wordt altijd blij van het letterlijk schitterende resultaat.

Swarovski ring van Trendjuwelier

Als bruid kan je deze prachtige Swarovski-sieraden dragen op jouw speciale dag. Het huwelijkscontract teken je dan met een mooie Swarovski-pen. Dan heb je zeker een schitterend en fonkelend huwelijk.

Koop jouw Swarovski sieraden online bij Trendjuwelier. Dan heb je ook nog eens de beste prijs en je sieraad wordt feestelijk ingepakt! Daarnaast krijg je bij een bestelling boven de €50 gratis verzending.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *