Pandora Reflexions

Pandora Reflexions

Pandora Reflexions sieraden zijn intussen wereldberoemd en een variatie op de bestaande Pandoracollectie en Pandora staat immers bekend om haar bijzondere bedels en bedelarmbanden. 

Er is een grote keuze in Pandora reflexions-sieraden. Er zijn armbanden, ringen, kettingen en Reflexions oorbellen. Pandora armbanden en bedels zijn zeer geliefd bij vrouwen en zijn van zilver en van leer (leder) afgewerkt met zilver. Daarnaast is er een ruime collectie Pandora bangles (stijve armbanden). Pas eind 2019 is deze nieuwe serie Pandora-armbanden en -bedels uitgebracht. De Reflexions-armbanden zijn platter dan de originele armbanden evenals de Pandora Reflexions bedels. De bedels passen dan ook niet op een klassieke armband maar uitsluitend op de Reflexions uitvoering. Reflexions is een bijzondere collectie en wordt regelmatig met nieuwe modellen uitgebreid.

Er is altijd wel een aanleiding om een Pandora Reflexions armband of bedel aan te schaffen. Voor die ene bijzondere vriendschap, een mijlpaal die jij bereikt in jouw leven of als cadeautje voor iemands verjaardag. Een Pandora Reflexionsarmband heeft samen met de bijbehorende smalle bedels altijd een speciale, meestal liefdevolle, betekenis.

De Pandora Reflexions bedels voor deze armbanden zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Bij Trendjuwelier vind je naast Muranoglas met name gouden- en zilveren Pandorabedels. Je kan de bedels altijd weer omwisselen met andere bedels aan jouw zilveren of lederen armband. Speciaal voor de Pandora Reflexions armband zijn er zogenaamde clips, ook wel stoppers ontwikkeld die de bedels aan jouw armband op hun plaats houden. 

De Pandora Reflexion-bedels zijn uitermate geschikt als herinnerings- of gedenksieraden. Omdat Trendjuwelier jou een groot assortiment bedels aanbiedt, vindt je bij ons altijd de sieraden die u zoekt.

Het Deense echtpaar Per en Winnie Enevoldsen opende in 1982 een juwelierszaak in Kopenhagen en Per (die een goudsmid was) ontwiep en vervaardigde de eerste bedels zelf en liet zelfs ook bedels maken in Thailand. Later werden er twee ontwerpers in dienst genomen te weten Lone Frandsen en Lisbeth Enø Larsen. In 1989 verhuisden Per en Lisbeth naar Thailand om hun eerste Pandora fabriek te gaan leiden. Kijk hier voor de complete sieradencollectie van Pandora.

 

Aantal: 2