Home
Nederlands - €

Onze juwelier in Delfzijl bestaat dit jaar 109 jaar!

Pandora Starwars

Pandora X Star Wars

Een Prachtige collectie bedels uit de X Star Wars-collectie van Pandora

Pandora X Star wars sieraden uit de wereldberoemde gelijknamige films zijn een nieuwe serie binnen de Pandora-collectie en Pandora staat bekend om haar bijzondere bedels en bedelarmbanden. Reis door het heelal en beleef avonturen met de Pandora X Star Wars collectie. Star Wars is een Amerikaanse Space-opera-filmserie die is bedacht door George Lucas.

Aan de diverse armbanden passen Pandora X Star War bedels wat een klein deel is van de enorme collectie Pandorabedels die bij Trendjuwelier te verkrigen is. De Pandora Starwar bedels voor deze armbanden zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Bij Trendjuwelier vind je naast Muranoglas met name veel zilveren Pandorabedels in de collectie. het mooie is dat je de bedels altijd weer omwisselen voor andere bedels aan jouw zilveren of lederen armband. Kies een sieraad uit de Pandora X Star Wars collection.

Het Deense echtpaar Per en Winnie Enevoldsen opende in 1982 een juwelierszaak in Kopenhagen en Per (die goudsmid was) ontwiep en vervaardigde de eerste bedels zelf en liet ook bedels maken in Thailand. Later werden er twee ontwerpers in dienst genomen te weten Lone Frandsen en Lisbeth Enø Larsen. In 1989 verhuisden Per en Lisbeth naar Thailand om hun eerste Pandora fabriek te gaan leiden.

 

Filter
Kleur
Materiaal
Prijs
Aantal: 3