Home
Nederlands - €
Rabinovich sieraden voorjaar 2018

Rabinovich sieraden

Sieraden met echte edelstenen

Rabinovich sieraden zijn sieraden met een geheel eigen gezicht met oog voor detail. Het van oorsprong Deense sieraden merk onderscheidt zich op prachtige wijze door gebruik te maken van echte edelstenen in combinatie met zilver. Het zilver wordt op dusdanige manieren gebruikt dat het niet allen de bekende glanzende zilverkleur heeft, er wordt ook veelvuldig gebruik gemaakt van geoxideerd zilver wat de prachtige vaak wat wat meer matte zwart zilveren kleur oplevert.

Deense designs sieraden kenmerken zich door de prachtige eenvoudige maar zeer stijlvolle ontwerpen. Voor vergelijk van Deens design in sieraden kunt u ook terecht bij Skagen sieraden of Spirit Icons sieraden.

Een fiks aantal sieraden, net als de Rabinovich ringen, worden met de hand vervaardigd. Dit levert een unieke uistraling op. Ook bij de Rabinovich colliers zien we de edelstenen en parels veelvuldig voorbij komen. Bij de armbanden zien we naast de edelsteen armbanden ook veel luxe lederen Rabinovich armbanden in vele verschillende kleuren. Bij de Rabinovich oorknoppen en Rabinovich oorhangers is er veel keus uit sterling zilveren oorbellen, geoxideerd zilveren oorknoppen en prachtige modellen met parels en/of edelstenen.
Doordat er gebruik wordt gemaakt van de echte edelstenen en de handmatige fabricage zal elk sieraad zijn eigen unieke uistraling krijgen. Dus voor stijl en elegance met Deense flair bent u aan het juiste adres bij Rabinovich sieraden.