Home
Nederlands - €
Garmin Smartwatches

Garmin Smartwatches

Garmin Smartwatches. Garmin brengt een exclusieve lijn Garmin activity trackers uit die uitsluitend bij een select gezeldschap juwelier verkrijgbaar zijn. Wij zijn dan ook trots dat wij deze Garmin horloges in onze collectie mogen hebben. De smartwatch is niet meer weg te denken uit de horlogewereld en wint steeds meer terrein. Dit wordt vooral veroorzaakt doordat de Smartwaches van Garmin steeds functies krijgen kunnen en steeds meer universeel inzetbaar worden, vooral in de sportwereld is men zeer gecharmeerd van Garmin Smartwatches.

De Garmin juweliersserie is mede opgebouwd uit een serie activity trackers met stijl zoals de Garmin Vivomove modellen. De nieuwere Garmin Vivomove HR modellen gaan weer een stapje verder, deze modellen zijn Hybrid Smartwatches, wel een normaal uurwerk in het horloge maar wel een touchscreenbeeld onderin op de wijzerplaat. Hier heb je naast de activity tracker functies ook nog eens je smartphone meldingen op je Garmin Hybrid Smart Watch.

Alle modellen uit de Garmin Fenix 5 serie die wij kunnen aanbieden zijn echte exlusieve smartwatches met echt veel mogelijkheden. Alle Garmin Fenix 5, Garmin Fenix 5S Plus en Garmin Fenix 5X Plus modellen die wij aanbieden zijn voorzien van saffierglas, dus je horloge glas zal langer mooi blijven ook al gebruik je het Garmin horloge onder barre omstandigheden. Elke serie heeft een flinke basis qua toepassingen, waarbij de Fenix 5X het model is met het meest complete pakket. Wijzerplaten kun je zelf downloaden via de app of personaliseren met een foto uit uw eigen bibliotheek.

Alle modellen zijn gemakkelijk te gebruiken met uw smartphone. Nagenoeg alle merken ondersteinen de Garmin Connect App waar u gemakkelijk uw gegevens van behaalde doelen vanuit het horloge overzet naar uw telefoon.

Bij alle modellen hebben wij een opsomming staan wat het model allemaal in huis heeft en wat er meegeleverd wordt. Zo wordt het eenvoudiger om een besluit te nemen om zo'n prachtig en uniek Garmin Smartwatch horloge aan te schaffen.

Koop je Garmin Smartwach online bij Trendjuwelier

Trendjuwelier is erkend dealer van Garmin Smartwatches en biedt u de juiste zorg om lang van je aankoop te kunnen geniete. Elke Smartwatch wordt in cadeaupapier ingepakt zodat het uitpakken een klein feestje wordt. Je hebt de mogelijkheid tot uitgestelde betaling en je mag, indien het product je niet bevalt, het product binnen 30 dagen weer retour sturen.

Filter
Doelgroep
Soort uurwerk
Extra Functies
Materiaal Band
Materiaal Kast
Waterdichtheid
Kleur kast
Kleur band
Prijs
Aantal: 2