Home
Nederlands - €

Onze juwelier in Delfzijl bestaat dit jaar 109 jaar!

Buddha to Buddha oorbellen

Buddha to Buddha Oorsieraden

Buddha to Buddha breidt zijn assortiment steeds meer uit zo zijn er nu ook oorbellen, geheel in de robuuste stijl die we gewend zijn van het merk. In de oorsieraden zijn de gevlochten schakels weer terug te zien waar wij buddha to buddha aan herkennen. Ook weer alleen in het zilver verkrijgbaar. Deze oorbellen zijn zeker een eye-catcher en orgineel. Daarbij passen ze ook perfect bij de andere sieraden van buddha to buddha zoals een armband of ring.

De Chain oorbellen zijn het meest populair. Maar als u opzoek bent naar een iets rustiger model is de Batul misschien meer iets voor u. Hier onder staat de rest van ons aanbod van Buddha to Buddha ringen.

Deze collectie Buddha to Buddha oorbellen sluit volledig aan bij de complete sieraden collectie van dit poplaire merk. Het Buddha to Buddha kenmerkende "chain" motief" is ook bij deze zilveren oorbellen aanwezig. Daarbij bevat de oorbellen collectie van Buddha to Buddha gladde oorbellen met of zonder leer erin verwerkt, wat mooi past bij de collectie leren Buddha to Buddha sieraden. Kies de oorbellen die het beste bij u passen en bekijk ook de Buddha to Buddha armbanden, kettingen, hangers en ringen voor een compleet nieuwe Buddha to Buddha sieraden set.