Home
Nederlands - €
Casio G-Shock horloges

Casio G-Shock horloges

Trendy en robuuste horloges van Casio

Casio G-Shock horloges die stoer, schokbestendig en sportief zijn koop je online bij Trendjuwelier. De Casio G-shock collectie is een echte aanrader voor diegene die een vrijwel onverwoestbaar horloge wil. Trendjuwelier heeft een groot aantal G-shock horloges in de aanbieding. Naast de sportieve en stoere uitstraling kenmerken de G-shock horloges zich door de verschillende felle, maar ook miltary (army) kleuren.

Functies G-shock horloges

De G-shock horloges hebben een groot aantal functies. Hierdoor zijn ze erg handig wanneer u gaat sporten bijvoorbeeld. De G-shock horloges hebben onder andere de volgende functies:

  • Schokbestendig
  • Trilbestendig
  • Waterbestendig
  • Stopwatch
  • Automatische kalender
  • Meerdere alarmen
  • Verlichting

Daarnaast zijn de G-shock horloges zowel digitaal als analoog verkrijgbaar. Bij Trendjuwelier kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment. Bekijk ons volledige assortiment Casio horloges!

G-shock horloges aanschaffen

Wilt u ook een G-shock horloge aanschaffen? Bekijk dan snel ons aanbod G-shock horloges hieronder. Naast onze G-shock horloges, bestaat ons assortiment uit nog veel meer horloges van verschillende merken. Bij Trendjuwelier vindt u altijd het horloge dat u zoekt! Kijk ook eens bij Ice-Watch horloges.

Ontstaan van de G-shock

In de jaren 80 kreeg de toonaangevende horlogeontwerper van Casio de opdracht een nieuw horloge te ontwerpen dat vrijwel onverwoestbaar moest zijn. Kikuo Ibe moest met zijn team van drie man dat horloge gaan ontwerpen. Er werden in twee jaar tijd de meest fantasierijke modellen gemaakt met de meest uiteenlopende zachte en harde materialen, zelfs meer dan 200 prototypes. Uiteindelijk werd er dankzij de holle behuizing (met als voorbeeld een rubberen bal waar kinderen mee speelden) een horloge ontworpen dat geheel aan zijn verwachtingen voldeed. Het uurwerk zelf werd zwevend in de behuizing ondergebracht waardoor invloeden van buitenaf buitengesloten werden en uiteindelijk het doel bereikt: een onverwoestbaar G-Shock horloge. 

 

Filter
Doelgroep
Smartwatch functies
Soort glas
Soort uurwerk
Extra Functies
Materiaal Band
Materiaal Kast
Waterdichtheid
Kastvorm
Kleur wijzerplaat
Kleur kast
Kleur band
Prijs
Aantal: 45