Swarovski dames sieraden

Swarovski dames sieraden

Swarovski damessieraden worden gemaakt van het wereldberoemde kristal dat uit Oostenrijk komt en voor het eerst werd gebruikt door een lenzenmaker die in de 19e eeuw leefde. Tot vandaag de dag aan toe is het bewerkingsproces van dit kristal zo ongeveer het best bewaarde geheim ter wereld. Eén ding is zeker: het kristal is uiterst populair en naast de beroemde Swarovski damessieraden worden er ook dameshorloges vervaardigd die rijkelijk zijn voorzien van Swarovski kristallen. Verder produceert Swarovski oorbellen, de armbanden zoals de Remix en de tennisarmband,  telefoonhoesjes, kettingen, pennen, fijnschijvers en ringen. Alles even aantrekkelijk uitgevoerd en allemaal zonder uitzondering met het beroemde Swarovski kristal. 

Vormgeving van Swarovski damessieraden

Maar naast het kristal is de vormgeving ook heel erg belangrijk en de vormgeving van de Swarovski damessieraden valt erg op en heeft echt zijn eigen uitstraling. Swarovski damessieraden zijn dankzij de zeer bijzondere vormgeving ook uitermate geschikt voor bijzondere gelegenheden zoals verjaardagen, trouwerijen en natuurlijk de feestdagen. Tijdens de Kerstdagen worden veel Swarovski damessieraden als Kertscadeau gegeven, ook vaak als set van meerdere verschillende sieraden. Je herkent het Swarovski damessieraad aan het logo in de vorm van een Zwaan.

Swarovski damessieraden kan je dragen bij je normale nette kleding maar draag gerust een glitterarmband bij casual kleding, dan weet je zeker dat je in positieve zin opvalt en dat geeft stiekem toch weer een boost aan jouw leven. Swarovski damessieraden zijn meestal kleurloos maar zijn af en toe ook gekleurd. Swarovski kristallen vind je ook vaak terug in de fashionwereld. De kristallen worden als schitter-object gebruikt op jurken, T-shirts, jasjes en blouses.

Swarovski geschiedenis

Swarovski werd in 1895 opgericht door de lenzenmaker Daniel Swarovski die de zoon was van een glasbewerker. Daniel maakte in het begin vooral de bekende kristallen beeldjes en pas later nadat hij slijpmachines had aangeschaft die verfijnder konden werken kwamen de juwelen in beeld. Naar mate de tijd vorderde werden de sieraden steeds gedetailleerder en sinds lang zijn de sieraden van Swarovski van grote klasse en worden deze door de groten der aarde gedragen.

Het hoofdkantoor staat in Wattens (Oostenrijk). Veel Swarovski liefhebbers zijn daar al eens geweest om daar het museum, Swarovski Kristallwelten, te bekijken en vooral ook om de bijbehorende winkel te bezoeken waar de huidige totale collectie van Swarovski te zien en te koop is.

Koop je Swarovski damessieraden bij Trendjuwelier

Trendjuwelier is officieel dealer van Swarovski damessieraden en biedt u de best mogelijke service. Wij pakken jouw Swarovski bestelling altijd in cadeaupapier in en in de meest gevallen heb jij jouw bestelling de volgende dag al in huis.

Indien je toch niet geheel tevreden met het Swarovski damessieraad dan mag je dat binnen 30 dagen weer retour sturen. Wél met de complete verpakking want dat is de eis van Swarovski. Je mag de verpakking van een Swarovski product nooit weggooien, dan vervalt de garantie én het recht van retour.

Filter
Materiaalgroep
Breedte
Gelegenheid
Maat
Type steen
Kleur
Materiaal
Prijs
Aantal: 98