Home
Nederlands - €
Armbanden voor Vaderdag

Armbanden voor Vaderdag

Vaderdag is de feestdag dat de vaders gëeerd wordt voor hun vaderschap en hun vaderlijke verplichtingen. In Nederland wordt dat gevierd op de derde zondag van juni. In België viert men dat een week eerder namelijk op de tweede zondag van juni. Vaderdag is ontstaan naar aanleiding van Moederdag die in Mei wordt gevierd. Men neemt aan dat Vaderdag in 1909 is geïntrodiceerd door Onora Smart Dodd die haar vader wilde eren voor zijn doorzettingsvermogen. De eerst echte Vaderdag in Amerika was dan in 1910. In Nederland werd Vaderdag voor het eerst in oktober 1937 gevierd. Door de inzet van de toenmalige Bond van Herenmode-detaillisten werd vaderdag verplaatst naar de huidige zondag in de derde week van juni.

Vaak wordt er door kleine kinderen een mooie tekening of iets anders wat door hun zelf, meestal op school, is gemaakt gegeven. Daarnaast geven familieleden vaak een iets groter en duurder cadeau zoals bijvoorbeeld een nieuwe armband. Trendjuwelier heeft bijvoorbeeld een grote keuze in armbanden van Buddha to Buddha.

Bij Trendjuwelier heb je een keuze uit honderden armbanden. Elke armband als Vaderdagcadeau wordt met zorg en feestelijk ingepakt en verzonden naar het adres van jouw keuze. Dan wordt het uitpakken op zondag een klein feestje. Je zichttermijn is 30 dagen zodat je je niet hoeft te haasten. Koop jouw armband als vaderdagcadeau voor de liefste vader bij Trendjuwelier. Kies behalve voor een armband ook eens voor een horloge.

Filter
Breedte
Gelegenheid
Maat
Doelgroep
Type
Type steen
Kleur
Materiaal
Kleur middensteen
Prijs
Aantal: 490