Casio horloges

Casio horloges

Sportieve trendy horloges van Casio

Casio is een merk dat bekend staat om de verschillende extra functies die de horloges hebben. Horloges zijn er om de tijd aan te geven. Casio horloges bieden u echter meer. In 1976 kwam Casio met het eerste digitale horloge waar meer dan 10 verschillende functies op zaten. Tegenwoordig staan de Casio horloges bekend om hun innovatie.

Casio horloges van Trendjuwelier

Trendjuwelier heeft een groot aantal Casio horloges in haar assortiment. De horloges die wij aanbieden zijn geschikt voor zowel dames als heren. Een populaire horlogelijn zijn de G-shock horloges. Deze stoere, sportieve horloges zijn voorzien van een groot aantal functies zoals een kalender, alarmfunctie en zijn waterdicht.

Een andere populaire horlogelijn van Casio, zijn de retro modellen. Deze standaard horloges waren de eerste digitale horloges. Typische kenmerken zijn het platte formaat en de grootte van het horloge, momenteel weer helemaal in.

The return of the Casio watches

In de jaren 80 was Casio enorm populair en dan met name de G-Shocks. In de jaren 90 en de jaren na de eeuwwisseling zijn ze even weg geweest. Niet meer zo massaal geaccepteerd en gewaardeerd. Maar Casio heeft altijd vast blijven houden aan waar ze achter staan. Zeer betrouwbare, bijna oververwoestbare horloges die onder de meest extreme omstandigheden hun werk blijven doen. Nieuwe leuke en erg praktische functies zijn hieraan toegevoegd. En misschien wel mede door het succes van Ice Watch (de verschillende kleuren en materialen die lijken op de G-Shocks) is ook Casio met zijn G-shock horloges weer helemaal populair. Tegenwoordig zie je de G-Shocks weer in clips bijv deze van LMFAO, sexy and I know it. Hierin een witte G-Shock :)

Compleet aanbod van Casio

Hierboven vindt u ons volledige aanbod Casio horloges. Wanneer u er eentje mooi vindt, biedt Trendjuwelier een aantal vergelijkbare merken. Zo zijn de Diesel horloges, Ice-Watch horloges en de Fossil horloges uit ons assortiment net zo populair als Casio horloges... Uiteraard blijft het een kwestie van smaak en daarover valt niet te twisten. Maar wij zijn hier fan van ze, vanwege de vorm, de looks EN de lange historie.

Heeft u vragen over onze producten of wilt u meer weten over de andere horloges die wij aanbieden? Onze klantenservice geeft antwoord op al uw vragen. Wij zijn te bereiken op werkdagen tussen 09:00 en 17:00.

Filter
Gelegenheid
Doelgroep
Soort glas
Soort uurwerk
Extra Functies
Materiaal Band
Materiaal Kast
Waterdichtheid
Kastvorm
Kleur wijzerplaat
Kleur kast
Kleur band
Prijs
Aantal: 71