NeXtime Klokken

NeXtime Klokken

Nextime klokken is typisch een Nederlands product die voor het eerst in 1970 op de markt verscheen. Op dit moment kunnen we spreken van 45 jaar ervaring in het vervaardigen en ontwerpen van klokken die in meer dan 50 landen verkocht worden. Nextime klokken mag dan ook gerekend worden tot één van de meest verkochte klokken ter wereld met een zeer grote populariteit. Het uitgangspunt van Nextime klokken is dan ook: "We love beinig a oart of everyone's valuable moments".

De tijd is een zeer persoonlijk iets en voor iedereen heeft dat een andere invulling of waarde; het hangt ervan van af wie je bent, waar je bent en in welke situatie je verkeert. Iedere keer dat je op je Nextime klok kijkt weet je dat de uitdrukking "Time is every moment we live" helemaal waar is. Nextime klokken hoopt dat hun leuke en zeer wisselende ontwerpen ook centraal mogen staan in jouw leven.

Nextime klokken werd in 1970 opgericht door Hans en Hannie Frie en was toen nog onderdeel van Alma. Vanaf het begin werkt Nextime samen met designers die een enorme creativitiet inbrengen aan de steeds maar groeiende collectie. Klokken waarmee Nextime bekendheid heeft verworven zijn o.a. glasklokken zoals "Spinning Time", "Plug inn" en "Thums up". De "Beauty" klok is één van de handelsmerken geworden die nog is ontworpen door Hans Frie. Deze klok is ontworpen in het kader van het 40 jarig bestaan. Vandaag de dag wordt er met de ontwerpen ook gekeken naar duurzaamheid en worden er daarom zogenaamde "Green Time" klokken ontworpen. Koop een Nextimeklok bij Trendjuwelier. Jouw keuze valt niet op een Nextimeklok? Kijk dan ook eens bij de AMS-klokken.

Filter
Aantal: 5